Sådan Oprettes Statistikker For Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Statistikker For Webstedet
Sådan Oprettes Statistikker For Webstedet

Video: Sådan Oprettes Statistikker For Webstedet

Video: Sådan Oprettes Statistikker For Webstedet
Video: Sådan laver du selv Shoporama temaer – introduktion 2024, April
Anonim

Der er gået meget tid siden de første websteder blev vist. Siden da er antallet af internetbrugere steget millioner af gange. Derfor er problemet med at indsamle nøjagtige, komplette og pålidelige statistikker om besøgende blevet meget relevant for de fleste webmastere. Heldigvis er der i øjeblikket flere kraftfulde gratis tjenester til indsamling og behandling af information om trafikken af webressourcer, så du behøver ikke længere undre dig over, hvordan du laver statistik til webstedet. En af disse tjenester er Google Analytics.

Sådan oprettes statistikker for webstedet
Sådan oprettes statistikker for webstedet

Nødvendig

Enhver moderne webbrowser. Evne til at redigere websidesideskabeloner

Instruktioner

Trin 1

Tilmeld dig Google Analytics. For at gøre dette skal du åbne adressen i din browser https://www.google.com/analytics/, klik på linket "Tilmeld dig nu", klik på linket "Opret en konto nu". Den nye konto-registreringsside åbnes. Gå igennem registreringsproceduren. For nemheds skyld skal du vælge dit foretrukne grænsefladesprog i rullelisten øverst til højre på siden

Trin 2

Log ind på din Google Analytics-konto. Åbn adressen i browseren https://www.google.com/analytics/, klik på knappen "Access Analytics". I rullelisten "Skift sprog:" vælg værdien "Russisk". Indtast dine legitimationsoplysninger i felterne "E-mail" og "Adgangskode". Klik på knappen "Login"

Trin 3

Føj din webstedsprofil til din Google Analytics-konto. På siden https://www.google.com/analytics/settings/home klik på linket "Tilføj webstedsprofil". Indtast domænet på siden på den side, der åbnes. Klik på knappen Afslut

Trin 4

Installer sporingskoden på webstedet. Den side, der åbnes efter tilføjelse af en profil, indeholder et stykke JavaScript-kode og instruktioner til installation af det på webstedet. Koden skal placeres på alle sider på siden for at indsamle statistikker. Se instruktionerne på siden for installation af koden. Kopier koden. Rediger dine sidesideskabeloner, så koden vises i slutningen af sidernes HEAD-element. Klik på knappen Gem og afslut nederst på siden Google Analytics.

Trin 5

Vent på bekræftelse for at begynde at indsamle statistik. Et grønt flueben vises i statuskolonnen på listen over webstedsprofiler. Reelle besøgsstatistikker kan begynde at blive vist inden for få timer.

Anbefalede: