Sådan Overføres Et Websted Til Hosting

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Et Websted Til Hosting
Sådan Overføres Et Websted Til Hosting

Video: Sådan Overføres Et Websted Til Hosting

Video: Sådan Overføres Et Websted Til Hosting
Video: How To Transfer Your Website To Another Hosting Provider 2024, Kan
Anonim

Måske er det mest spændende øjeblik for en webstedsbygger at uploade et websted til hosting. Efter denne procedure vil frugten af kreationer i form af en ny ressource være tilgængelig for brugere på Internettet. Nu er der en hel del virksomheder, der leverer hostingtjenester, vælg et firma efter din smag og evner.

Sådan overføres et websted til hosting
Sådan overføres et websted til hosting

Er det nødvendigt

  • Internet side
  • Hosting platform
  • Filezilla-program

Instruktioner

Trin 1

Åbn Filezilla-programmet. Først skal du foretage nogle indstillinger. Klik på "File", derefter "host manager". Tryk på "ny vært", og skriv navnet på dit websted. Til højre i værtsfeltet skal du indtaste den IP-adresse, du har modtaget efter tilmelding til hosting. Nedenfor i "login" -feltet og i "password" -feltet skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode modtaget på hosting. Vi trykker på knappen "tilslut".

Trin 2

Lad os nu være opmærksomme på grænsefladen. Der er to vinduer til venstre og to til højre. Vinduet til venstre er ansvarlig for mapper og mapper på dit websted, som er placeret på computeren. Til venstre vises mapperne til den eksterne vært. Åbn mappen "offentlig" (public_html), som findes på fjerncomputeren. Derefter skal du vælge mapperne og filerne på dit websted og højreklikke. Vi vælger emnet "upload til serveren". Vi venter på slutningen af kopiering af filer til hosting.

Trin 3

Hvis der er behov, overføres databasen, og derefter oprettes en database på hosting i afsnittet "MySQL". Vi opretter en bruger og binder den til databasen. Derefter skal du på den lokale server vælge den database, der blev oprettet til webstedet. Vi markerer alle tabeller og trykker på eksport. Vi gemmer det på computeren i "zip" -format. Længere på hostingen i afsnittet "phpmyadmin" finder vi importen af varen. Klik på den og importer databasen fra computeren til hosting.

Anbefalede: