Sådan Placeres En Knap På Siden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres En Knap På Siden
Sådan Placeres En Knap På Siden

Video: Sådan Placeres En Knap På Siden

Video: Sådan Placeres En Knap På Siden
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, April
Anonim

Små bannere med standardstørrelse 88 x 31 pixels på Internettet kaldes normalt "knapper". Når man udveksler links, er bannere af denne størrelse meget populære blandt webmastere. De tager meget lidt plads på siden, men de får mere opmærksomhed end enkle tekstlinks. Hvordan lægger man en sådan knap på dit websted?

Sådan placeres en knap på siden
Sådan placeres en knap på siden

Instruktioner

Trin 1

Som regel giver en internetressource, der tilbyder dig at installere en sådan knap på webstedet, også en html-kode, der skal indsættes i kilden til siden. For at gøre dette skal du først åbne koden for den side, hvor du vil indsætte knappen. Hvis du bruger et af indholdsstyringssystemerne til at administrere webstedet, kan du åbne siden i sideditoren, der er indbygget i dette system. Normalt har sådanne redaktører to tilstande - visuel og redigeringstilstand for HTML-kode.

Trin 2

Du skal skifte til tilstanden til redigering af kildekoden på siden, finde det sted, hvor du vil indsætte knappen, derefter åbne donorsiden for denne knap i et andet browservindue og kopiere html-koden derfra for at indsætte. Nogle gange sendes en sådan kode via mail - så kopier koden fra brevet.

Trin 3

Derefter skal du indsætte koden på din side og gemme dine ændringer.

Trin 4

Med billedet af selve bannerknappen er to muligheder mulige - i henhold til betingelserne for linkudveksling er den enten gemt på din partners hjemmeside eller skal placeres på din server.

Trin 5

I det første tilfælde behøver du ikke gøre noget yderligere, og i det andet skal du downloade billedet fra partnerens websted (højreklik og vælg "Gem som") og uploade det til din server. Dette kan gøres ved hjælp af filhåndteringen af indholdsstyringssystemet eller hostingadministrationspanelet.

Trin 6

Hvis det websted, du linker til, ikke indeholder html-kode, kan du skrive det selv, det er slet ikke svært. I HTML (HyperText Markup Language - "hypertext markup language") skrives mærket til visning af et billede som følger: Her skal du erstatte image.gif med filnavnet på det billede, der er gemt fra partnerens side. Dette billedtag skal placeres inde i et hyperlink-tag: Her Du skal erstatte https://site.ru med adressen på partnersiden. Du skal indsætte den resulterende kode på siden på samme måde som beskrevet ovenfor.

Anbefalede: