Sådan Oversættes I Operaen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes I Operaen
Sådan Oversættes I Operaen

Video: Sådan Oversættes I Operaen

Video: Sådan Oversættes I Operaen
Video: Интерьерное украшение пейсли и хамсаМастер-класс 2024, Kan
Anonim

Mens du surfer på nettet, kan du komme på tværs af oplysninger, der findes på et udenlandsk websted. Ofte har disse websteder ikke en sprogomskifter. I dette tilfælde er Google-oversætteren praktisk, som kan integreres i Opera-browseren.

Sådan oversættes i Operaen
Sådan oversættes i Operaen

Instruktioner

Trin 1

Opret et gendannelsespunkt. Gå til Start-menuen og søg efter "Gendan punkt". Klik på "Opret et gendannelsespunkt". Klik på Konfigurer i dialogboksen, der vises. Vælg "Gendan systemindstillinger og tidligere versioner af filer." Klik på "Anvend" og OK. Klik derefter på "Opret". Indtast et navn til gendannelsespunktet, og vent på, at operationen er afsluttet. Dette er nødvendigt, hvis der opstår problemer som følge af dine handlinger.

Trin 2

Gå til Google Translate. Klik derefter på linket "Webstedsoversætter". Gå til afsnittet "Oversæt tekst ved hjælp af knappen i browserens værktøjslinje". Vælg det sprogpar du har brug for, og klik derefter på linket, og træk det til browserpanelet. Hvis knappen ikke vises på den, skal du gå til næste trin.

Trin 3

Klik på det sprogpar du har brug for med højre museknap, og vælg derefter "Kopier link". Opret en ny tekstfil, og kopier linket til den. Gem teksten med en.js-udvidelse. Sørg for at medtage et sprogpar i titlen, for eksempel EnRu.

Trin 4

I Opera-browseren skal du åbne indstillingsmenuen og gå til menuen "Avanceret". Klik på "Indhold" -elementet, derefter - "JavaSctipt-indstillinger". Stien til brugerfiler åbnes foran dig. Åbn mappen, hvor de er placeret, og kopier derefter filen, du oprettede i det forrige trin, ind i den.

Trin 5

Genstart din browser. Indtast javascript: filnavn i adresselinjen, hvor filnavn er navnet på den fil, du oprettede. Træk ikonet, der vises på panelet, ved hjælp af musen. Nu kan du oversætte hele websteder med et enkelt klik.

Trin 6

Husk, at denne type oversættelse ikke giver dig den ideelle betydning for websitet. Oversætteren kan forveksle forskellige betydninger af et ord og på grund af dette oversætte forkert. For en dybere oversættelse skal du bruge specialiserede websteder, for eksempel MultiTran-tjenesten.

Anbefalede: