Sådan Gendannes En Slettet Besked Fra En Postkasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Slettet Besked Fra En Postkasse
Sådan Gendannes En Slettet Besked Fra En Postkasse

Video: Sådan Gendannes En Slettet Besked Fra En Postkasse

Video: Sådan Gendannes En Slettet Besked Fra En Postkasse
Video: Восстановить сообщение WhatsApp, как восстановить чат или разговор в WhatsApp по телефону 2024, Kan
Anonim

Ofte sendes et stort antal e-mails til e-mail, blandt hvilke der også er spam, der skal slettes. Imidlertid kan du nogle gange fejlagtigt slette et meget vigtigt brev blandt unødvendige beskeder. For at gendanne det skal du bruge den tilsvarende funktion i grænsefladen til din e-mail-tjeneste.

Sådan gendannes en slettet besked fra en postkasse
Sådan gendannes en slettet besked fra en postkasse

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bruger Gmail-tjenesten, placeres alle e-mails i mappen "Papirkurv" efter sletning. For at få adgang til dette afsnit skal du gå til din konto ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode på ressource login siden. Klik derefter på linket "Indkøbskurv", som vises på venstre side af ressource-siden. Undertiden findes denne mappe i afsnittet "Mere" på den samme del af siden.

Trin 2

På den side, der åbnes, vil du se en liste over tidligere slettede meddelelser. Vælg den ønskede besked ved at markere afkrydsningsfeltet ud for afsenderens navn. Klik derefter på knappen "Flyt til indbakke". Dit brev flyttes til "Indbakke" -mappen og vises i hovedmappen for alle meddelelser.

Trin 3

Det er værd at bemærke, at det er umuligt at gendanne en e-mail på Gmail, der blev slettet for mere end 30 dage siden. Kun de emner gemmes i mappen "Papirkurv", der blev slettet ved hjælp af knappen "Slet". Hvis du klikker på knappen "Slet for evigt" i papirkurven, sletter du dataene om brevet fuldstændigt, hvilket er umuligt at gendanne.

Trin 4

Tilsvarende kan slettet mail gendannes i Mail.ru. Åbn servicesiden, og indtast dit brugernavn og din adgangskode, og gå derefter til "Basket" -mappen øverst til venstre i interface-menuen. Tryk på knappen "Gendan". Den ønskede besked gendannes til den fælles indbakke. En lignende funktion er tilgængelig på Rambler- og Yandex-tjenester.

Trin 5

Hvis du brugte en e-mail-klient, f.eks. Microsoft Outlook, til at administrere din mail, skal du i programvinduet vælge mappen "Slettede emner" og derefter klikke på "Gendan slettede meddelelser" -elementet nederst i vinduet. Hvis der ikke er nogen beskeder i denne mappe, er det ikke længere muligt at gendanne slettede meddelelser, da mappen automatisk ryddes efter en bestemt periode, som er indstillet i det tilsvarende afsnit af programindstillingerne.

Anbefalede: