Sådan Gendannes En Slettet Postkasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Slettet Postkasse
Sådan Gendannes En Slettet Postkasse

Video: Sådan Gendannes En Slettet Postkasse

Video: Sådan Gendannes En Slettet Postkasse
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, April
Anonim

Enhver bruger kan uanset deres erfaringsniveau stå over for behovet for at gendanne en slettet postkasse. De mest populære systemer, der leverer posttjenester, er systemer som Yandex, Google og Mail.ru.

Sådan gendannes en slettet postkasse
Sådan gendannes en slettet postkasse

Instruktioner

Trin 1

Hvis du selv har slettet din postkasse. Det er værd at huske, at der samtidig registreres en konto i det tilsvarende system, når du registrerer en postkasse. For at gendanne en slettet postkasse skal du logge ind på din konto og finde emnet "Opret postkasse". Bemærk dog, at det ikke er muligt at gendanne indholdet af postkassen.

Trin 2

Hvis du ikke kun har slettet din postkasse, men også hele din konto, skal du registrere dig igen i systemet. Det slettede kontonavn betragtes normalt som taget inden for tre måneder. Af denne grund kan du ikke registrere dig under dit gamle navn i denne periode. Hvis din tidligere adresse efter dette tidspunkt ikke er besat af nogen tredjepartsbruger, har du mulighed for at genregistrere postkassen under dit navn.

Trin 3

Postkassen kan også slettes på grund af, at den ikke bruges i perioden (i gennemsnit er dens længde fra 3 til 6 måneder), som angivet i brugeraftalen. For at gendanne postkassen i dette tilfælde skal du kontakte teknisk support for det system, der giver dig tjenesten.

Trin 4

Ofte kan årsagen til sletning af en postkasse være afsendelse af spam- og virusbeskeder fra din e-mail-adresse. Dette sker normalt, hvis hackere får adgang til din mail. I dette tilfælde blokerer eller sletter systemet din postkasse. For at løse dette problem skal du kontakte teknisk support, som hjælper med at gendanne din postkasse.

Anbefalede: