Sådan Returneres En Side

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres En Side
Sådan Returneres En Side

Video: Sådan Returneres En Side

Video: Sådan Returneres En Side
Video: Локоны на утюжок |Прическа на каждый день |На короткие волосы | Hair tutorial |Short hair Hairstyle 2024, Kan
Anonim

At finde de nødvendige, rettidige oplysninger på Internettet er en stor succes. World Wide Web er rig på tusinder af sider om samme emne, men det er ikke altid muligt at finde noget, der fuldt ud svarer på dit spørgsmål i en søgemaskine. Det sker også, at du ved et uheld åbner en ny side og forstår - det er det, længe ønsket og kompakt samlet på ét sted. Og det er en skam, når dette vindue lukkes gennem en absurd uagtsomhed. Men bare gå ikke i panik, lad os finde ud af det.

Sådan returneres en side
Sådan returneres en side

Instruktioner

Trin 1

I nogle browsere er der en fane Historie på programmets tekstmenulinje, der viser en liste over vinduer og faner, du for nylig har lukket. Og hvis du leder efter den ønskede side efter kort tid - om et par timer eller den næste dag, vil den helt sikkert være til stede på denne liste.

Trin 2

Hvis du bare fejlagtigt lukkede den side, du stadig har brug for, kan den let returneres. For at gøre dette skal du højreklikke på linjen med navnet på dine faner og i genvejsmenuen, der vises, vælge emnet "gendan lukket fane", så du kan vende tilbage til oversigten mere end en side.

Trin 3

En side, der er lukket, for eksempel for en uge siden, kan gendannes ved at klikke på ikonet "Journal" i hurtigadgangspanelet, og en liste over bestemte tidsperioder vises til venstre - i dag, i går, sidste uge og foregående måneder, ved at vælge hvilken du kan se en liste over websteder, som du åbnede i den tilsvarende periode. Udseendet af denne menu kan også tilpasses efter websteder, efter besøgshyppighed osv.

Trin 4

Hvis du har brug for at finde et websted, du kender på en andens computer, er det bedst at bruge søgemaskiner. I dette tilfælde ved du, hvad du lige leder efter, det vigtigste er at komponere anmodningsteksten korrekt.

Anbefalede: