Sådan Laver Du Din Første Video Til Youtube

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Din Første Video Til Youtube
Sådan Laver Du Din Første Video Til Youtube

Video: Sådan Laver Du Din Første Video Til Youtube

Video: Sådan Laver Du Din Første Video Til Youtube
Video: Mobilvideo (step by step): Sådan laver du din første video 2024, Kan
Anonim

Nu har du allerede registreret dig på Youtube, nu skal du skyde din første video. Men hvordan gør man dette for ikke at falde på ansigtet i mudderet? Det er faktisk ret nemt, hvis du kender et par nyttige tip til at organisere din video, redigere den og filme den.

Sådan skyder du din første video på YouTube
Sådan skyder du din første video på YouTube

Er det nødvendigt

  • - kamera eller videokamera (eller telefon med denne funktion);
  • - video editor;
  • - placering til optagelse
  • - alle de nødvendige ting til videoen.

Instruktioner

Trin 1

Det første skridt er selvfølgelig at beslutte om emnet for den fremtidige video. Vælg emner, som du er velbevandret i. Det er bedst, hvis du dækker emnerne på din hobby, for det er det, du kan lide, og hvad du virkelig kan fortælle godt og informativt. Hvis du har en god sans for humor, kan du prøve at filme en underholdende video. Generelt ses videoer, der har en vis praktisk fordel, perfekt, dvs. som indeholder tip, beskrivelser, anmeldelser.

Trin 2

Når du har besluttet dig for emnet, skal du træne dit videoscript godt. Det skal afspejle alle de punkter, du kan fremhæve om dette emne. Prøv at skrive nøjagtigt hvad du vil sige for ikke at glemme eller blive forvirret. Videoen skal være så informativ som muligt, men ikke for vanskelig at forstå. Tal derfor på et simpelt og interessant sprog, dette skal tages i betragtning, når du skriver et script. Fjern gentagelser og unødvendige ord.

Trin 3

Manuset er skrevet, emnet er udarbejdet, det er tid til at begynde at skyde en video til Youtube. Inden du starter, skal du forberede alle de nødvendige ting og ting, der skal være i din video. Prøv ikke at glemme noget og tag alt i betragtning.

Trin 4

Anbring kameraet, helst foran en solid lys baggrund. Det opfattes bedre og mindre distraherende, men det er selvfølgelig ikke nødvendigt. Skyd i et godt oplyst rum, eller installer gode lamper. Tænd nu kameraet, og start optagelse af video.

Trin 5

Når du optager en video til Youtube, skal du tage dig tid, være klar over dine tanker. Hvis skuddet ikke lykkes, skal du ikke være doven og skyde det igen. Handle naturligt foran kameraet, bare rolig. Meget ofte er det spændingen, der forhindrer dig i at lave en god video, takket være hvilken ordene bliver forvirrede, glemte, og nogle gange kan du bare se latterligt ud. Begynd at skyde en video i godt humør, fordi følelser altid overføres til publikum, smiler mere og ikke står der.

Trin 6

Forresten med hensyn til lyden. For at lyden skal være af høj kvalitet skal du lukke alle vinduer og døre, så støj udefra ikke kommer ind i rummet. Du kan også bruge mikrofonen, hvilket er endnu bedre. Du kan dog bruge en anden mulighed, det vedrører mere træningsvideoer, hvor bloggers ansigt næsten ikke vises i rammen. Det består i det faktum, at du først skyder en video og først derefter dubber den ved hjælp af en mikrofon. Takket være dette kan du undgå at genoptage hele rammen igen, hvis du siger noget forkert.

Trin 7

Når du har optaget en video, skal du redigere den, tilføje en titel, trimme alt unødvendigt, tilføje musik, hvis det er nødvendigt. Gem derefter videoen i Youtube-format.

Trin 8

Upload nu din første video til kanalen, og annoncér på din side på det sociale netværk.

Anbefalede: