Sådan Slettes En Liste Over Logins

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Liste Over Logins
Sådan Slettes En Liste Over Logins

Video: Sådan Slettes En Liste Over Logins

Video: Sådan Slettes En Liste Over Logins
Video: Настя и коллекция смешных историй для детей 2024, Kan
Anonim

Selv i en kort periode af en persons internetbrug akkumulerer browseren en betydelig mængde huskede login og adgangskoder. Når alt kommer til alt, hver registrering på fora, sociale netværk, posttjenester osv. øger listen med endnu et brugernavn / adgangskodepar. Og mange computere bruges til at surfe på nettet af mere end en bruger. Dette gør opgaven med at rydde listen over login og adgangskoder i browseren ret relevant.

Sådan slettes en liste over logins
Sådan slettes en liste over logins

Instruktioner

Trin 1

I Mozilla FireFox-browseren skal du åbne afsnittet "Værktøjer" i menuen for at rydde listen over logins og adgangskoder og vælge punktet "Slet personlige data". Det vindue, der vises, viser alle typer brugerdata, der er gemt i browseren. Du skal markere afkrydsningsfeltet ud for "Gemte adgangskoder". Andre muligheder kan naturligvis vælges. For at starte fjernelsesproceduren skal du klikke på knappen "Fjern nu".

Trin 2

For at slette logins og adgangskoder i Opera-browseren skal du gå ind i afsnittet "Indstillinger" i "Hovedmenu" og vælge "Slet personlige data" i det. Denne handling åbner en dialogboks med en skjult liste over brugerens personlige data, der er gemt af browseren. Det skal udvides ved at klikke på etiketten ud for etiketten "Detaljerede indstillinger". Marker afkrydsningsfeltet ud for "Slet gemte adgangskoder" og andre typer data, som du vil slette. Hvis du ønsker det, kan du klikke på knappen "Administrer adgangskoder" og slette ikke alt i løs vægt, men selektivt. Ellers skal du klikke på knappen "OK" for at starte den samlede strippeprocedure.

Trin 3

I Internet Explorer er stien til den krævede mulighed sandsynligvis den længste. Først skal du udvide afsnittet "Værktøjer" i browsermenuen og vælge "Internetindstillinger" i det. Dette åbner egenskabsvinduet, hvor du under fanen "Generelt" i sektionen "Browserhistorik" skal klikke på knappen mærket "Slet". Som et resultat åbnes et andet vindue, også opdelt i sektioner. I afsnittet "Adgangskoder" skal du klikke på knappen "Fjern adgangskoder". Bekræft sletningen i det næste vindue ved at klikke på knappen "Ja".

Trin 4

For at slette listen over login og adgangskoder i Google Chrome-browseren skal du klikke på ikonet med billedet af en skruenøgle i øverste højre hjørne af vinduet. I afsnittet "Værktøjer" i den menu, der åbnes, og i det punktet "Slet data på viste dokumenter". Dette åbner et vindue med en liste over data, der skal ryddes. Du kan forkorte stien til dette vindue, hvis du bruger tastaturet i stedet for musen - ved at trykke på CTRL + SKIFT + DEL-kombinationen åbnes også dette vindue. Her skal du angive tidsgrænsen for at rydde dataene og sætte et flueben foran punktet "Ryd gemte adgangskoder" og til sidst trykke på knappen "Slet data på viste sider".

Trin 5

For at slette listen over login og adgangskoder i Safari-browseren skal du åbne sektionen "Rediger" i menuen og vælge "Indstillinger" i den. Hvis visningen af menuen ikke er aktiveret for dig, skal du vælge det samme punkt ved at klikke på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af browservinduet. Dette åbner indstillingsvinduet, hvor du skal gå til fanen "Autofuldfør". På listen over autofuldførte webformularer, overfor emnet "Brugernavne og adgangskoder", skal du klikke på knappen "Rediger". I vinduet, der åbnes med en liste over login, er det muligt at slette både individuelle login med adgangskoder ("Slet" -knappen) og alt på én gang ("Slet alt" -knappen).

Anbefalede: