Sådan Tilføjes En Liste Over Nav

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Liste Over Nav
Sådan Tilføjes En Liste Over Nav

Video: Sådan Tilføjes En Liste Over Nav

Video: Sådan Tilføjes En Liste Over Nav
Video: Смотрите 4, 5, 6 серии, юмористического сериала для подростков - "Хочу в Париж". 2024, Kan
Anonim

Et klientprogram kaldet DC ++ giver dig mulighed for at udveksle filer meget effektivt, herunder takket være en speciel hub-server. Navet behandler lister over de filer, der er åbne for adgang på din computer, og overfører behandlingsresultaterne til andre brugere.

Sådan tilføjes en liste over nav
Sådan tilføjes en liste over nav

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil have adgang til flere sådanne hubber på én gang, skal du føje dem til en særlig hublist. For at gøre dette skal du finde ud af adresserne på de servere, som du vil lave dine favoritter i DC ++ -klienten. Gå til internetudbyderens websted eller forum og se oplysninger om lokale hubber. Omskriv adresserne på de valgte servere. Hvis du er interesseret i offentligt tilgængelige nav, såsom "Verdenslisten" - dchublist.com eller den "Russiske liste" - dchublist.ru, bedes du omskrive deres data separat.

Trin 2

Føj hubs til din yndlingsserverliste ved at åbne DC ++ klientprogrammet og logge ind. Klik på fanen "Vis" i programmets hovedmenu, og vælg sektionen "Favoritnav". På listen, der vises, skal du vælge indstillingen "Ny" og gå til underafsnittet for at oprette en ny liste. Når vinduet "Hubegenskaber" vises på skærmen med tomme celler, skal du udfylde dem med data for den valgte server: I feltet "Navn" skal du indtaste navnet på hubben og indtaste information i feltet "Adresse" om adressen på hubplaceringen. Klik derefter på "Tilføj" og derefter på "OK".

Trin 3

Hvis du vil have, at favoritnavet automatisk vises på skærmen hver gang du starter DC ++, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for navnet på den valgte server. For hurtigt at oprette forbindelse til hubben skal du klikke på den og klikke på "Connect".

Trin 4

Når du tilføjer såkaldte offentlige hubber - de servere, hvorfra du kun downloader på en betalt basis, når du bruger takster med betalt trafik - ændres processen med at oprette en hublist. Find først de servere, du er interesseret i, start derefter klienten som i det foregående tilfælde. I DC ++ hovedmenuen skal du finde sektionen "Liste over offentlige hublister" og vælge underafsnittet "Konfiguration". I det vindue, der vises, skal du indtaste linket til den valgte server og klikke på "Tilføj", og derefter klikke på knappen "OK".

Anbefalede: