Sådan ændres Dit Kodeord Og Brugernavn

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Dit Kodeord Og Brugernavn
Sådan ændres Dit Kodeord Og Brugernavn

Video: Sådan ændres Dit Kodeord Og Brugernavn

Video: Sådan ændres Dit Kodeord Og Brugernavn
Video: How to Change Your WiFi Name/Password From Phone or PC - Tutorial 2024, Kan
Anonim

Nu har enhver bruger mulighed for at ændre sit login og adgangskode på næsten enhver internetserver, hvor han er registreret. Ændring af sådanne oplysninger kræver tilladelse fra en person til selve ressourcen og kan tage et par minutter. Normalt kan brugere ændre deres brugernavn og adgangskode på siden Kontoindstillinger.

Sådan ændres dit kodeord og brugernavn
Sådan ændres dit kodeord og brugernavn

Instruktioner

Trin 1

Når du ændrer login og adgangskode, kan selve navnet ikke ændres, da det bruges til at autorisere en person til tjenesten. Hvis du vil ændre login, kan du kun ændre brugernavnet. Men for at gøre dette skal du udføre et par specifikke trin.

Trin 2

Log ind på det tilsvarende sted. Log ind på tjenesten ved at indtaste dit brugernavn og din nuværende adgangskode. Når du har gennemgået identifikationsproceduren, skal du gå til din personlige konto (dette kan være "Min profil" osv.). Følg linket "Profilindstillinger". Og i det foreslåede felt kan du indstille en anden adgangskode til din konto samt ændre det viste brugernavn. Derudover kan du indstille en ny avatar til din konto og underskrive.

Trin 3

Find sektionen på din personlige konto, der indeholder oplysninger om den aktuelle adgangskode. Som sædvanligt er der tre felter i det - dette er den aktuelle adgangskode og den nye med sin gentagelse. Indtast en anden adgangskode. Sørg for, at den er stærk: vælg ikke numeriske adgangskoder (f.eks. Dit telefonnummer eller din fødselsdato). Adgangskoden skal indeholde både bogstaver og tal. Når du har indstillet en ny adgangskode, skal du bekræfte den ved at skrive en ny kombination igen og klikke på OK.

Trin 4

Bemærk, at på nogle websteder kan brugernavnet ikke ændres. I dette tilfælde kan du skrive til ressourceadministratoren. Kontaktoplysninger findes typisk nederst på startsiden. Hvis ingen foranstaltninger hjælper, skal du blot registrere igen på det samme sted under et andet navn. Men på samme tid bliver alle dine data, inklusive arkiver, beskeder utilgængelige.

Anbefalede: