Sådan Oprettes En Anden Postkasse På Yandex

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Anden Postkasse På Yandex
Sådan Oprettes En Anden Postkasse På Yandex

Video: Sådan Oprettes En Anden Postkasse På Yandex

Video: Sådan Oprettes En Anden Postkasse På Yandex
Video: Детский плед крючком. РЕКОМЕНДУЮ связать красивый, развивающий плед крючком каждой мамочке, бабушке 2024, Kan
Anonim

I enhver gratis mailservice kan du oprette et ubegrænset antal e-mail-kasser. Yandex Mail er ingen undtagelse. For at oprette en anden postkasse på Yandex og bruge to konti på samme tid skal du bruge to browsere.

Sådan oprettes en anden postkasse på Yandex
Sådan oprettes en anden postkasse på Yandex

Instruktioner

Trin 1

I den første browser, som du ofte bruger, skal du logge på Yandex. Mail under hovedkontoen. I den anden browser, f.eks. Internet Explorer installeret som standard i Windows, skal du oprette en ny konto i Yandex. Mail. For at gøre dette gå til Yandex-mailserveren, der findes på linket: https://mail.yandex.ru/. Klik på knappen "Opret mail". Registreringsvinduet og dets første trin vises på skærmen. Indtast dit fornavn, efternavn og ønskede brugernavn i de tilsvarende felter. Hvis login er gratis, skal du klikke på knappen "Næste".

Trin 2

I det næste trin skal du komme med en adgangskode, indtaste den i specialfeltet og duplikere bekræftelsesfeltet. Vælg derefter et sikkerhedsspørgsmål og indtast svaret på det. Derefter kan du af hensyn til kontosikkerhed eller i tilfælde af tab af adgangskode angive dit primære e-mail- og / eller mobiltelefonnummer for at gendanne adgangskoden til e-mailen. Den sidste ting at gøre er at indtaste captcha - tegnene fra billede nederst på siden. forskellige browsere, så du ikke logger ud af din konto hver gang og ikke indtaster et login-adgangskodepar.

Trin 3

Du kan også indsamle breve fra det andet felt til det første og fra det første til det andet. Med andre ord kan du oprette en videresendelse af breve fra en e-mail til en anden. For at gøre dette skal du på den konto, du bruger oftest, klikke på linket "Indstillinger" i mailvinduet. Vælg "Saml mail fra andre postkasser" i indstillingsvinduet, og indtast derefter e-mail-adressen og adgangskoden fra postkassen fra som du vil omdirigere e-mail til din konto, og klik derefter på knappen "Aktiver samler".

Anbefalede: