Sådan åbnes Kildekoden På Siden

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Kildekoden På Siden
Sådan åbnes Kildekoden På Siden

Video: Sådan åbnes Kildekoden På Siden

Video: Sådan åbnes Kildekoden På Siden
Video: Топ 5 скрытых полезных программ Windows 10 2024, Kan
Anonim

Evnen til at se på kildekoden på en webside, der modtages af browseren som svar på en anmodning til serveren, er tilgængelig i næsten alle internetbrowsere. Adgang til den tilsvarende kommando er organiseret på omtrent samme måde, men der er betydelige forskelle i, hvordan og i hvilken form du får præsenteret kildekoden.

Sådan åbnes kildekoden på siden
Sådan åbnes kildekoden på siden

Instruktioner

Trin 1

I Mozilla FireFox-browseren skal du åbne afsnittet "Vis" i menuen og klikke på punktet "Sidekildekode". Det samme element er også i genvejsmenuen, der vises, når du højreklikker på sideteksten. Du kan også bruge CTRL + U-tastekombinationen. Mozilla FireFox bruger ikke eksterne programmer - kildekoden til siden med syntaksfremhævning åbnes i et separat browservindue.

Trin 2

I Internet Explorer skal du klikke på Fil-sektionen i menuen og vælge Rediger i Notesblok. I stedet for navnet Notesblok kan der skrives et andet program, som du har tildelt i browserindstillingerne for at se kildekoden. Når du højreklikker på en side, vises en kontekstmenu, der også indeholder et element, der giver dig mulighed for at åbne kildekoden til siden i et eksternt program - "Vis HTML-kode".

Trin 3

I Opera-browseren skal du åbne menuen, gå til afsnittet "Side", og du vil være i stand til at vælge "Kildekode" eller "Ramme kildekode" i underafsnittet "Udviklingsværktøjer". Genvejene CTRL + U og CTRL + SHIFT + U tildeles henholdsvis dette valg. Kontekstmenuen, der er knyttet til højreklik på siden, indeholder også elementet "Kildekode". Opera åbner kilden til siden i et eksternt program, der er tildelt i operativsystemet eller i browserindstillingerne til redigering af HTML-filer.

Trin 4

Google Chrome-browseren har uden tvivl den bedste kilde-browsingorganisation. Ved at højreklikke på siden kan du vælge elementet "Vis sidekode" og derefter åbnes kilden med syntaksfremhævning i en separat fane. Eller du kan vælge linjen "Vis elementkode" i den samme menu, og browseren i den samme fane åbner to ekstra rammer, hvor du kan inspicere HTML- og CSS-koden for ethvert element på siden. Browseren reagerer på at flytte markøren gennem kodelinjerne og fremhæve de elementer på siden, der svarer til dette afsnit af HTML-koden.

Trin 5

I Apple Safari-browseren skal du udvide sektionen "Vis" og vælge linjen "Vis HTML-kode". I den menu, der vises, når du højreklikker på en åben side, får det tilsvarende punkt navnet "Vis kilde". Genvejstasterne CTRL + alt="Image" + U er tildelt denne handling. Kildekoden åbnes i et separat browservindue.

Anbefalede: