Sådan ændres Dit Kodeord I Gmail

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Dit Kodeord I Gmail
Sådan ændres Dit Kodeord I Gmail

Video: Sådan ændres Dit Kodeord I Gmail

Video: Sådan ændres Dit Kodeord I Gmail
Video: How to Change Password on Gmail Account (2021) | Change Gmail Password 2024, April
Anonim

Gmail-adgangskode er ikke kun en nøgle til din postkasse, det er en universel adgangsnøgle til alle Google-tjenester, fra Google+ til betalingsoplysninger i Android-systemet. Hvis du har en simpel adgangskode til dette mailsystem, bør du overveje at ændre det til et mere komplekst.

gmail
gmail

Instruktioner

Trin 1

På trods af at Googles interface-designere har lagt en stor indsats i at skabe udseendet på deres corporate e-mail-klient og forsøgt at gøre det praktisk og intuitivt, er det undertiden svært at gøre ting som at ændre et kodeord eller registrering lige uden for flagermusen… For at ændre din adgangskode i Gmail skal du åbne en browser på din computer og gå til

Trin 2

Indtast det aktuelle brugernavn og adgangskode fra din Google-konto. Bemærk, at du har et latinsk layout på din computer, ellers informerer webstedet dig om en fejl, og du kan ikke logge ind på din konto.

Trin 3

I det øverste højre hjørne af siden skal du finde det tandhjulsformede ikon og klikke på det. I rullemenuen, der vises, skal du vælge punktet "Indstillinger".

Trin 4

På indstillingssiden skal du kigge efter fanen "Konti og import". Det er placeret øverst på siden og bliver det fjerde i træk. Klik på den for at ændre din Gmail-adgangskode.

Trin 5

I sidens første afsnit skal du følge linket "Skift adgangskode". Et nyt vindue åbner en side, hvor du kan ændre din adgangskode. I det første felt skal du indtaste din gamle adgangskode. Indtast din nye adgangskode i det andet felt, og dupliker det i det tredje indtastningsfelt. Bemærk, at adgangskoden skal bestå af mindst otte latinske bogstaver. Tal og symboler er også tilladt i adgangskoden. For at den nye Gmail-adgangskode skal træde i kraft, skal du klikke på knappen Skift adgangskode.

Anbefalede: