Sådan Sender Du Et Foto Via E-mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du Et Foto Via E-mail
Sådan Sender Du Et Foto Via E-mail

Video: Sådan Sender Du Et Foto Via E-mail

Video: Sådan Sender Du Et Foto Via E-mail
Video: Sådan sender du video og fotos med din Android smartphone 2024, Kan
Anonim

Internettet giver brugerne mange muligheder for at oprette forbindelse til venner, familie og kolleger. E-mail er måske den første blandt alle tjenester på netværket. Alle fotos af din familie kan vedlægges i en elektronisk konvolut og sendes til deres kære. Dette er ret simpelt at gøre.

Sådan sender du et foto via e-mail
Sådan sender du et foto via e-mail

Instruktioner

Trin 1

For at sende et foto via e-mail skal du ud over internetadgang have din egen e-mail-adresse (e-mail) og en tilknyttet postkasse, gennem hvilken mailudvekslingen finder sted. Hvis du endnu ikke har din egen e-mail-adresse og postkasse, skal du først registrere den i dit navn på en af serverne (mail.ru, yandex.ru eller en anden).

Trin 2

Antag, at du allerede har en registreret postkasse på den offentlige internetposttjeneste - mail.ru. Indtast din mail, og klik på fanen "Skriv" i den øverste linje. Siden "Nyt brev" åbnes foran dig.

Udfyld linjen "Til" med den e-mail-adresse, som du vil sende brevet til. Du kan skrive adressen, eller du kan vælge fra adressebogen, som åbnes, hvis du venstreklikker på det understregede ord "Til" foran adresselinjen.

Trin 3

Foretag derefter et klik på fanen "Vedhæft fil". I det vindue, der åbnes, skal du finde en mappe med fotos, som du vil sende via e-mail.

Trin 4

For eksempel er de fotos, du leder efter, i mappen "Fotos" på din computers D-drev. Klik derefter en gang på vinduet "Computer" i vinduet, der åbnes, og lav derefter to klik på fanen "Lokal disk (D:)" og derefter to klik på mappen "Fotos".

Vælg det ønskede foto ved at klikke på det en gang. Filnavnet vises i linjen med navnet "Filnavn" nederst i vinduet.

Klik derefter en gang på fanen "Åbn" i nederste højre hjørne af vinduet, og det valgte foto begynder at indlæses på siden i din e-mail.

Trin 5

Når fotoet er uploadet, skal du klikke på fanen "Send" i nederste venstre hjørne af siden, og dit brev med det vedhæftede foto sendes til den angivne adresse.

Trin 6

Hvis du har brug for at sende flere fotos, og postkassens lydstyrke er begrænset, skal du tilpasse fotos til e-mail, dvs. klem dem. Vælg først de fotos, du ønsker, og upload dem til bogstavsiden.

Nederst i vinduet med fotos vises en linje med ordene "Fotos bliver ikke tilpasset til Internettet. Ændring". Klik på ordet "Skift", mens fotos indlæses. Der åbnes et vindue, som markerer cirklen foran linjen "Komprimer store fotos" og sæt "Afkrydsningsfeltet" foran linjen "Anvend på allerede vedhæftede fotos".

Klik derefter på fanen "Finish", så de uploadede fotos begynder at komprimere, dvs. bliver tilpasset Internettet.

Anbefalede: