Sådan Deaktiveres Ping På Serveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Ping På Serveren
Sådan Deaktiveres Ping På Serveren

Video: Sådan Deaktiveres Ping På Serveren

Video: Sådan Deaktiveres Ping På Serveren
Video: PING Command - Troubleshooting 2024, Kan
Anonim

Funktionen "ping" giver dig mulighed for at kontrollere tilgængeligheden af internetressourcer ved at sende en datapakke til den vært, der bruges, under hensyntagen til returtiden. Du kan deaktivere det for eksempel under et netværksspil, når du vil reducere tiden for mulige forsinkelser på serveren.

Sådan deaktiveres ping på serveren
Sådan deaktiveres ping på serveren

Instruktioner

Trin 1

Start Windows-hovedmenuen, åbn "Kontrolpanel". Klik på Windows Firewall-ikonet, og åbn fanen Avanceret i dialogboksen firewall. Klik på ICMP-indstillinger, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for linjen Tillad indgående ekko-anmodning.

Trin 2

Klik på "Kør" og indtast mmc i feltet "Åbn", klik på enter-tasten. Gå til Fil - Tilføj / fjern snap-in, og marker afkrydsningsfelterne IP-sikkerhed og politikadministration og lokal computer, og afslut derefter ved at klikke på Luk.

Trin 3

Ring til vinduet med indstillinger for IP-sikkerhedspolitikker ved at højreklikke i konsolens venstre kolonne. Brug funktionen Administrer IP-filterlister, og vælg Al ICMP-trafik i det vindue, der åbnes.

Trin 4

Gå til fanen Administrer filterhandlinger, klik på knappen Næste og angiv Bloker ud for linjen Filterhandlingsnavn. Klik på Næste, og udfør den samme handling i den næste dialogboks. Klik på Luk for at afslutte dialogen.

Trin 5

Brug kommandoen Opret IP-sikkerhedspolitik i den specielle kontekstmenu. Ring til det ved at højreklikke på venstre kolonne. Spring over det første indstillingsvindue i guiden Ny politik, og i det andet skal du indtaste Block Ping i feltet Navn. Klik på Næste, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Aktiver standardresponsreglen. Gå til det sidste vindue, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Rediger egenskaber. Anvend de valgte ændringer ved at klikke på knappen Udfør.

Trin 6

Vælg indstillingen Tilføj i IPSec-vinduet. Klik på Næste og anvend afkrydsningsfeltet foran Alle netværksforbindelser. Gå til det næste vindue med knappen Næste, og aktiver funktionen Al ICMP-trafik. Tænd derefter Bloker og bekræft dit valg. Højreklik på genvejsmenuen for den oprettede politik i MMC-konsollen, og vælg tildel kommandoen. Nu er ping-detektering fra systemet deaktiveret.

Anbefalede: