Sådan Deaktiveres Ping-kontrol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Ping-kontrol
Sådan Deaktiveres Ping-kontrol

Video: Sådan Deaktiveres Ping-kontrol

Video: Sådan Deaktiveres Ping-kontrol
Video: Ремонт климат-контроля BMW E36. Поиски неисправности. 2024, Kan
Anonim

Ping-funktionen bruges til at kontrollere adgangen til webressourcer ved at sende pakker af kendte størrelser til den valgte vært og bestemme svartiden. Deaktivering af denne funktion kan være nyttigt for spillere for at reducere potentiel ventetid.

Sådan deaktiveres ping-kontrol
Sådan deaktiveres ping-kontrol

Instruktioner

Trin 1

Ring til systemets hovedmenu ved at klikke på knappen "Start" og gå til punktet "Kontrolpanel". Udvid linket "Windows Firewall" og gå til fanen "Avanceret" i den dialogboks, der åbnes. Klik på knappen ICMP-indstillinger, og fjern markeringen i Tillad indgående ekko-anmodningslinje. Gem dine ændringer ved at klikke på OK.

Trin 2

Gå tilbage til hovedmenuen Start, og gå til dialogboksen Kør. Skriv mmc i "Åbn" -linjen, og bekræft lanceringen af hjælpeprogrammet ved at klikke på OK-knappen. Åbn menuen Filer i det øverste servicepanel i applikationsvinduet, og vælg Tilføj / fjern snapin-elementet. Tilføj snap-in'en IP-sikkerhed og politikadministration, og anvend afkrydsningsfeltet i den lokale computerlinje. Bekræft den valgte handling ved at klikke på knappen Luk, og gem de ændringer, der er foretaget ved at klikke på OK-knappen.

Trin 3

Ring til genvejsmenuen for elementet IP-sikkerhedspolitikker i venstre rude på konsollen ved at højreklikke og vælge elementet Administrer IP-filterlister og filterhandlinger. Udvid linket Al ICMP-trafik i dialogboksen, der åbnes, og gå til fanen Administrer filterhandlinger i den næste dialogboks.

Trin 4

Spring over det første skærmbillede af guiden ved at klikke på Næste og indtast Bloker i navnet på filterhandlingen i den nye dialogboks. Gem dine ændringer ved at klikke på Næste, og fuldfør guiden. Dette kan gøres ved at klikke på knappen Luk i det sidste vindue.

Trin 5

Ring til genvejsmenuen for elementet IP-sikkerhedspolitikker i mmc-konsollen igen ved at højreklikke og angive kommandoen Opret IP-sikkerhedspolitik. Spring over den første guide, der vises ved at klikke på Næste, og skriv Bloker ping i feltet Navn i den næste dialog. Bekræft den valgte handling ved at klikke på Næste, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Aktiver standardresponsreglen i et nyt vindue. Gem dine ændringer ved at klikke på Næste, og anvend afkrydsningsfeltet i linjen Rediger egenskaber i det sidste vindue. Anvend ændringerne ved at klikke på Udfør, og brug kommandoen Tilføj i det nye IPSec-politikvindue.

Trin 6

Bekræft den valgte handling ved at klikke på Næste, og anvend afkrydsningsfeltet i linjen Alle netværksforbindelser. Gem ændringerne ved at klikke på knappen Næste og markere afkrydsningsfeltet i linjen Al ICMP-trafik. Klik på Næste igen, og anvend afkrydsningsfeltet i blokeringslinjen i den nye dialogboks. Gem de ændringer, der er foretaget ved at klikke på Næste, og åbn genvejsmenuen for den oprettede politik ved at højreklikke. Angiv kommandoen Tildel.

Anbefalede: