Sådan Deaktiveres KS-serveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres KS-serveren
Sådan Deaktiveres KS-serveren

Video: Sådan Deaktiveres KS-serveren

Video: Sådan Deaktiveres KS-serveren
Video: Как отключить субтитры на YouTube!!! на телефоне, компьютере, планшете!!! убрать субтитры 2024, Kan
Anonim

Deaktivering af en Counter Strike-server er ikke så vanskelig, hvis du ved nøjagtigt, hvordan du gør det. Og fjernlukning er også meget praktisk og nyttigt, når serverejeren skal hen et andet sted. I løbet af denne periode kan spillerne fortsætte med at spille.

Sådan deaktiveres KS-serveren
Sådan deaktiveres KS-serveren

Instruktioner

Trin 1

Download serveroff-pluginet, som er frit tilgængeligt online. Det gør det muligt at udføre proceduren for fjernlukning af CS-serveren. Pak det downloadede arkiv ud i en hvilken som helst mappe. Kopier alle filerne fra arkivet, og placer dem i tilføjelsesprogrammet / amxmodx / config / plugins.

Trin 2

Start den standard enkleste teksteditor "Notepad". Dette kan gøres ved at klikke på "Start" -knappen på skrivebordet, klikke på "Alle programmer" og derefter holde musen over punktet "Standard" og klikke på venstre museknap på indskriften "Notesblok". Åbn filen users.ini i dette program. Alternativ mulighed: Find den angivne fil, højreklik på den, vælg "Åbn med" og derefter "Vælg program", og klik på ordet "Notesblok" med venstre museknap for at finde den på listen. Forresten er filen placeret i serveren / cstrike / addons / amxmodx / configs / directory.

Trin 3

Indtast navnet på det plugin, du installerer, på den sidste linje i det åbne dokument, og gem derefter ændringerne.

Trin 4

Brug følgende kommandoer:

- sig / serveroff - ring til hovedmenuen;

- amx_serveroff - luk serveren via konsollen;

- 1 - lukning af serveren efter en periode valgt af administratoren (i timer);

- 2 - lukning af serveren efter afslutningen af brugen af det aktuelle kort;

- 3 - øjeblikkelig lukning af serveren

- amx_serveroff stop - deaktiver timeren.

Trin 5

Du kan også ændre farverne på chatbeskederne:

- b - blå farve

- w - hvid farve

- y - gul farve

- r - rød;

- g - grøn.

Trin 6

Den komplette syntaks vil således se sådan ud: amx_serveroff 1 2 r. Dette betyder at lukke serveren via konsollen efter et bestemt antal timer, dvs. 2, mens teksten i meddelelsen i chatten bliver rød.

Trin 7

En anden mulighed for at udføre den samme opgave er også serveroff-pluginet, men kun den gamle version, uhøjtidelig (v 0.7). For at bruge denne version af pluginet skal du blot skrive / serveroff i konsollen. Og du kan vælge tidsintervallet i timer ved hjælp af kommandoen so_timeoff.

Anbefalede: