Sådan Går Du Online Via Wi-Fi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Online Via Wi-Fi
Sådan Går Du Online Via Wi-Fi

Video: Sådan Går Du Online Via Wi-Fi

Video: Sådan Går Du Online Via Wi-Fi
Video: Настройка WiFi в КВАРТИРЕ! 2024, Kan
Anonim

Den engelske version af navnet på Wi-Fi ser sådan ud: Wi-Fi. Det er et ordspil, der antyder den velkendte Hi-Fi-standard - "High Fidelity" eller på russisk "High fidelity". Udtrykket "Wi-Fi" kan fortolkes som følger: "Wireless Fidelity" (oversat som "trådløs nøjagtighed"), selv om denne ordlyd i øjeblikket ikke bruges officielt, og selve udtrykket ikke kan dechiffreres.

Sådan går du online via Wi-Fi
Sådan går du online via Wi-Fi

Instruktioner

Trin 1

Wi-Fi eller på anden måde WLAN er et trådløst internet, der fungerer i henhold til IEEE 802.11n-standarder (dataoverførsel udføres med hastigheder op til 300 Mbps), IEEE 802.11a (hastigheder op til 54 Mbps ved frekvenser inden for 5 GHz), IEEE 802.11b (dataoverførselshastighed - op til 11 Mbit / s ved frekvenser op til 2,4 GHz), IEEE 802.11.g (hastighed 54 Mbit / s, men frekvenser - op til 2,4 GHz).

Trin 2

Det hele fungerer sådan her: klientenheder (personlige computere, bærbare computere, smartphones og andre) er forbundet til adgangspunktet ved hjælp af Wi-Fi-modtagere (adaptere). Forbindelsen til et lokalt netværk eller til World Wide Web udføres automatisk bogstaveligt få sekunder efter tilslutning. Hvordan Internet er tilsluttet adgangspunktet betyder ikke noget.

Trin 3

Start din computer og åbn "Netværks- og delingscenter". Vælg trådløse forbindelser, og find det netværk, du vil oprette forbindelse til, på listen.

Trin 4

Klik på navnet på netværket, og indtast om nødvendigt adgangskoden. Computeren opretter forbindelse, og systemet beder dig om at bestemme netværkstypen. Adgangspunkter falder i to kategorier: privat og offentlig. Førstnævnte bruges kun af deres ejere, men hvis netværket ikke er beskyttet med en adgangskode, kan andre brugere også oprette forbindelse til det. Offentlige er dem, der enten gratis eller for penge giver mulighed for at få adgang til Internettet for et ubegrænset antal mennesker. Adgangspunkter til trådløst internet ("hotspots") er placeret i overfyldte steder: lufthavne, jernbanestationer, biblioteker, hoteller, restauranter, caféer, og sidstnævnte bruger denne mulighed som et godt lokkemad for kunderne: når alt kommer til alt, en besøgende, der opretter forbindelse til Internet, hvad som helst, i det mindste en flaske vand, men han vil købe, selv af anstændighed.

Trin 5

Start din browser, og gå ind på det ønskede websted.

Anbefalede: