Sådan Går Du Online Fra En Navigator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Online Fra En Navigator
Sådan Går Du Online Fra En Navigator

Video: Sådan Går Du Online Fra En Navigator

Video: Sådan Går Du Online Fra En Navigator
Video: 🔴 Прошивка навигатора. Полная пошаговая инструкция. 2024, Kan
Anonim

Du kan kommunikere med venner på sociale netværk, besøge forskellige sider, downloade kort over området og information om trafikpropper gennem navigatoren. Alt hvad du behøver er internetadgang. Det er meget mere praktisk for føreren at bruge Internettet via en GPS-navigator snarere end en mobiltelefon, fordi navigationsenhedsskærmen er meget større. I dette tilfælde kan du gå online på tre måder.

Sådan går du online fra en navigator
Sådan går du online fra en navigator

Er det nødvendigt

  • - navigator;
  • - mobiltelefon
  • - SIM-kort.

Instruktioner

Trin 1

Gå online via en telefon med et SIM-kort, der understøtter GPRS. Navigatoren opretter forbindelse til en mobiltelefon (kommunikator, smartphone) ved hjælp af Bluetooth-grænsefladen. Denne teknologi til trådløs datatransmission findes i enhver moderne telefon og i de fleste af de nyeste modeller af navigatorer.

Trin 2

Via et tilføjelsesmodul, hvis din navigator ikke har en Bluetooth-funktion.

Internetadgang fra navigatoren udføres ved hjælp af CFIO- eller SDIO-Bluetooth. I dette tilfælde skal GPS-enheden have et CompactFlash-slot (til CFIO-Bluetooth) eller et SD-slot (til SDIO-Bluetooth). Via en Bluetooth-adapter forbinder den til en mobiltelefon for at få adgang til Internettet. Dette er ikke særlig praktisk, så du skal først finde ud af om tilstedeværelsen af den trådløse funktion i navigatoren.

Trin 3

Direkte gennem selve GPS-navigatoren.

Nogle modeller af navigatorer har et indbygget GSM / GPRS-modul. De er dyrere end andre. De har en plads til indsættelse af et SIM-kort, som du kan få adgang til internettet med. Ud over internetfunktioner kan sådanne navigatorer bruges som mobiltelefon. Du kan modtage og foretage opkald, skrive beskeder, sende MMS, skrive en liste over kontakter til hukommelsen på en GPS-enhed osv.

Anbefalede: