Sådan Går Du Online Med En IPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Online Med En IPhone
Sådan Går Du Online Med En IPhone

Video: Sådan Går Du Online Med En IPhone

Video: Sådan Går Du Online Med En IPhone
Video: Sådan får du penge tilbage for en købt iPhone-app 2024, Kan
Anonim

Måske blandt ejerne af iPhone er der få af dem, der ikke går online med det, fordi denne gadget er simpelthen oprettet til websurfing. Efter køb kan du dog opleve, at du skal konfigurere din iPhone til at gå online. Dette er ikke svært at gøre.

Sådan går du online med en iPhone
Sådan går du online med en iPhone

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du åbne menuen "Indstillinger", vælge "Generelt", derefter "Netværk" og indtaste operatørdata i afsnittet "Mobildatanetværk". Beeline-abonnenter skal indtaste værdien internet.beeline.ru i APN-feltet og indtaste ordet beeline i felterne Login og Pass. MTS-abonnenter behøver kun at udfylde APN-feltet ved at indtaste internet.mts.ru i det. Hvis du bruger MegaFon-tjenester, skal du indtaste internet i APN-feltet og indtaste gdata i felterne Login og Pass.

Trin 2

Genstart din iPhone, så telefonen kan genregistrere på netværket. Nu kan du åbne browseren. Som standard er det på den første (startskærm) og er et blåt kompasikon mærket Safari. Klik på den, og efter at have startet browseren, skal du indtaste adressen på det websted, du vil besøge, i adresselinjen. Brug dine fingre til at strække siden på skærmen for at forstørre billedet. For at gå til toppen af siden skal du trykke på toppen af skærmen med din finger.

Trin 3

Som en alternativ browser kan du bruge den populære Opera mini-applikation, som kan downloades gratis fra AppStore, hvis standardikon er på startskærmen. Opera mini er lidt hurtigere end Safari, men understøtter ikke Multitouch-teknologi. For at zoome ind på siden skal du trykke to gange på skærmen med fingeren. Gentagen handling returnerer siden til sin oprindelige form.

Anbefalede: