Sådan Sender Du Din Video Via Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du Din Video Via Mail
Sådan Sender Du Din Video Via Mail

Video: Sådan Sender Du Din Video Via Mail

Video: Sådan Sender Du Din Video Via Mail
Video: Sådan sender du video og fotos med din Android smartphone 2024, Kan
Anonim

Problemer med overførsel af store mængder data over Internettet hører nu fortiden til. Mailtjenester giver nu mulighed for nemt og bekvemt at sende store videofiler.

Sådan sender du din video via mail
Sådan sender du din video via mail

Instruktioner

Trin 1

Den mest bekvemme og hurtigste måde at sende din video på mail er at bruge cloud-teknologien. Yandex. Disk-tjenesten betragtes som en bekvem "sky". Registrer først en postkasse på denne server, og hvis du har en, skal du straks gå til fanen "Disk" i mail-vinduet.

Trin 2

Upload din video til virtuel lager. Bemærk, at den oprindelige version af Yandex. Disk giver op til 10 GB gratis. Derfor må den video, du vil sende, ikke overstige denne størrelse.

Trin 3

Når din videofil er uploadet til serveren, skal du klikke på den med musen og aktivere "Offentlig link" i bundpanelet. Det genererede unikke link vises i det nederste vindue. Kopier det og send det til dine venner. Lad dig ikke skræmme af titlen, videoen er kun tilgængelig offentligt for dem, der har dette link.

Trin 4

En alternativ mulighed er at bruge det samme skydrev, men allerede i det store Google. Disken til denne service fungerer på samme måde, men den giver kun 5 GB gratis ledig hukommelse, hvilket er to gange mindre end på Yandex.

Trin 5

Hvis du ikke har en e-mail-adresse på Google eller Yandex, og der ikke er tid til at registrere dig, så vil den verdensberømte videohosting Youtube hjælpe dig med løsningen af problemet. Registrer eller log ind på din konto på hjemmesiden (youtube.com). Når du er på din side, skal du uploade en ny video. Når du er downloadet, får du et link. Gem det og send det til modtageren. Kun dem, der har linket, har adgang til videoen.

Trin 6

En anden skyteknologi er Dropbox. Du behøver ikke starte mail på denne server, bare registrer og installer programklienten på din pc. Dropbox har kun 2 GB gratis offentlig adgang.

Anbefalede: