Sådan Oprettes Din E-mail-konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Din E-mail-konto
Sådan Oprettes Din E-mail-konto

Video: Sådan Oprettes Din E-mail-konto

Video: Sådan Oprettes Din E-mail-konto
Video: (3/4) Sådan fungerer e-mail – Opret gratis e-mail-konto 2024, Kan
Anonim

Hvis du arbejder eller kommunikerer meget på Internettet, er en personlig postkasse et must for dig. Det er meget praktisk at udveksle tekster, fotos, programmer via e-mail. Registrering på websteder kræver en postkasse. Det er let at oprette. Der er mange dedikerede servere på Internettet.

Sådan oprettes din e-mail-konto
Sådan oprettes din e-mail-konto

Nødvendig

  • - browser;
  • - Internetforbindelse.

Instruktioner

Trin 1

Gå til et af de websteder, der tilbyder gratis e-mail-tjenester. Disse er yandex.ru, rambler.ru, mail.ru, KM.ru, HotBox.ru. På hovedsiden er der felter "Navn" og "Adgangskode". Nedenfor er linket "Tilmelding i posten". Klik på den. Her er tilmeldingsformularen. Der er mange felter at udfylde. Blandt dem er der nogle, der kræves. De er markeret med en rød stjerne. Uanset om du vil efterlade ægte information om dig selv, skal du beslutte dig selv.

Trin 2

Find et navn til din postkasse. Det skal være let at huske, lyde pænt og selvfølgelig være original. Det er godt, hvis navnet på kassen er praktisk at diktere. Desværre er de fleste af de navne, der opfylder disse krav, allerede taget. Nogle mennesker bruger navne, fødselsdatoer, telefonnumre. Sandsynligheden for, at disse navne er gratis, er højere. De er også lettere at huske. Husk, at der på mail.ru-serveren ud over denne zone også er bk.ru, inbox.ru og list.ru. Måske er det på dem, at den ønskede adresse er gratis.

Trin 3

Det næste trin er at vælge en adgangskode. Normalt er kravene til det angivet i registreringsformularen. Vær opmærksom på det tilgængelige antal tegn, det sprog, adgangskoden skal være på. Prøv at kombinere små bogstaver med store bogstaver. Brug tal og tegn, når det er muligt. Denne adgangskode vil være stærk. Forresten er graden af adgangskodestyrke også angivet under registreringen. Skriv det ned, så du ikke glemmer det. Selvfølgelig kan du altid gendanne dit kodeord, men det er ikke særlig praktisk.

Trin 4

Når du har udfyldt alle felterne, bliver postkassen registreret. Gå til det. Vær forsigtig, når du indtaster værdier i felterne "Navn" og "Adgangskode". Sørg for, at tastaturet er i den korrekte tilstand til at skrive legitimationsoplysninger. Du modtager straks et brev fra serveradministrationen. Din postkasse fungerer.

Trin 5

Ud over gratis personlig e-mail er der også firmapostkasser. Hvis din virksomhed har sådan en mail, skal du kontakte en specialist, der hjælper dig med at oprette din egen postkasse. Husk bare, at når du forlader virksomheden, mister du adgangen til det.

Trin 6

Du kan også have din egen, helt individuelle mail. For at gøre dette skal du registrere dit domæne. Efter registrering skal du oprette mail i kontrolpanelet.

Anbefalede: