Sådan Rulles En Version Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rulles En Version Tilbage
Sådan Rulles En Version Tilbage

Video: Sådan Rulles En Version Tilbage

Video: Sådan Rulles En Version Tilbage
Video: КАК же ПОПАСТЬ на ИГРУ В КАЛЬМАРА?! Самые ТОПОВЫЕ СПОСОБЫ пройти на ИГРУ В КАЛЬМАРА! 2024, April
Anonim

Spiludviklere har deres eget koncept med at frigive spil: oprindeligt oprettes og frigives en grundlæggende version af spillet, og i løbet af processen med at bruge det af spillere oprettes forskellige patches. Hvis du har installeret en patch til spillet World of Warcraft og ikke ved, hvordan du returnerer den tidligere version (udvidelsen passer ikke til dig), skal du bruge nedenstående råd.

Sådan rulles en version tilbage
Sådan rulles en version tilbage

Nødvendig

World of Warcraft-spil installeret på din computer

Instruktioner

Trin 1

Når du installerer plasteret, erstattes de fleste filer i spilmappen med kopier. Som standard opretter mange spil kataloger, der indeholder kildefiler. Selvfølgelig kan du prøve at installere det igen fra den originale disk, men på denne måde er der en chance for at miste funktionaliteten af de gemte poster.

Trin 2

For at gendanne de filer, du har brug for, skal du bruge det specielle reparationsprogram, der er inkluderet i distributionssættet til ethvert Blizzard-produkt. Men for dens korrekte funktion er det nødvendigt at forberede absolut alle spilfilerne. Kopier dem fra mappen C: Program FilesWorld of Warcraft til en hvilken som helst anden mappe (dette gøres bare i tilfælde af genoprettelse).

Trin 3

Gå tilbage til den oprindelige mappe med spillet, vælg alle mapper undtagen Datamappen. Bemærk, at du skal slette mapperne, og filerne under telefonbøgerne behøver ikke at blive berørt.

Trin 4

Derefter skal du åbne mappen Data og slette 2 filer fra den: patch. MPQ og patch-2. MPQ. Disse filer er intet andet end en nyligt installeret patch. Åbn derefter realmist.wtf-filen (findes i mappen C: Program FilesWorld of WarcraftData

uru) med en hvilken som helst teksteditor og rydde op i dens indhold. Indtast følgende sætning: sæt realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com. Husk at gemme filen tæt ved at klikke på Ja i den dialogboks, der vises.

Trin 5

Find og dobbeltklik på Repair.exe-filen i hovedspilmappen. Når Kan ikke oprette forbindelse til den server, der skal vises, skal du køre filen igen. I vinduet Blizzard Repair, der åbnes, skal du placere afkrydsningsfelterne foran de eksisterende emner 3 afkrydsningsfelter og klikke på knappen Nulstil og tjek filer. Når meddelelsen om Blizzard Repair er repareret, vises World of Warcraft-meddelelsen, luk værktøjsvinduet.

Trin 6

Start nu spillet og tjek dets version. Hvis du ønsker det, kan du installere en anden version over denne version.

Anbefalede: