Sådan Fjernes En Webpung

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Webpung
Sådan Fjernes En Webpung

Video: Sådan Fjernes En Webpung

Video: Sådan Fjernes En Webpung
Video: Концептуальное резюме кошелька криптовалюты. 2024, Kan
Anonim

Internetbetalingssystemer vinder mere og mere popularitet hver dag, da de giver dig mulighed for at betale for forskellige tjenester, varer osv. Men det sker ofte, at du skal slette en virtuel tegnebog.

Sådan fjernes en webpung
Sådan fjernes en webpung

Instruktioner

Trin 1

I Yandex. Money-betalingssystemet kan en bruger kun oprette en elektronisk tegnebog. For at fjerne det skal du åbne en webbrowser, gå til den virtuelle tegnebog på en af to måder: 1. Indtast https://yandex.ru i adresselinjen. Klik på linket "Mere" (placeret over søgefeltet) og vælg "Penge". Gå til den elektroniske tegnebog på linket https://money.yandex.ru. Hvis du ser til venstre, ser du kontonummeret og pengebeløbet.

Trin 2

Klik på dit navn øverst til højre på siden, og vælg sektionen "Pas". Klik på "Slet konto". Husk, at hvis du klikker på dette link, vil du sammen med tegnebogen slette din konto fra alle Yandex-tjenester. Du vil heller ikke være i stand til at bruge de virtuelle kontanter, der forbliver på din konto. Du kan ikke kun slette tegnebogen.

Trin 3

Du kan oprette et ubegrænset antal tegnebøger i WebMoney-systemet. Tidligere var der en sådan betingelse: tegnebogen kan kun slettes, hvis der ikke er penge på den. Men på grund af den øgede forekomst af svig blev denne mulighed annulleret. Nu kan du slette en virtuel tegnebog i WebMoney, hvis den aldrig har modtaget penge, dvs. hvis den ikke havde nogen økonomisk historie. Også, hvis du har oprettet en tegnebog og ikke bruger den i et år, slettes den automatisk.

Trin 4

Som i Yandex. Money skal du slette din konto for at slette en elektronisk tegnebog. I tilfælde af WebMoney er dette et WMID. Du kan ikke gøre det alene. For at gøre dette skal du sende et brev med en anmodning om at slette din konto til webmoney.ru-brugersupporttjenesten. Som svar kan du muligvis modtage en besked om levering af yderligere oplysninger. Vær opmærksom på, at systemet ikke sletter din konto fuldstændigt, men kun suspenderer den. Alle dine økonomiske transaktioner er gemt på betalingssystemets server.

Anbefalede: