Sådan Blokeres En Chat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blokeres En Chat
Sådan Blokeres En Chat

Video: Sådan Blokeres En Chat

Video: Sådan Blokeres En Chat
Video: БАГИ В ШКОЛЬНОЙ ТЮРЬМЕ БУДУЩЕГО! Глюки и лаги в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Deaktivering af chatfunktionen i forskellige sociale netværk og spil sker på forskellige måder. Der er dog nogle grundlæggende handlinger, der i de fleste tilfælde forbliver uændrede.

Sådan blokeres en chat
Sådan blokeres en chat

Instruktioner

Trin 1

For at deaktivere Gmail-chat skal du åbne indstillingsmenuen ved at klikke på tandhjulsknappen og vælge "Mailindstillinger". Gå til fanen "Chat", og vælg "Sluk for chat". Brug knappen "Gem ændringer" for at lukke chatvinduet.

Trin 2

Brug den officielle iGoogle-indstillingsside til at blokere chat og gå til fanen "Generelt" i hovedsektionen. Angiv kommandoen "Skjul chat", og bekræft dit valg ved at klikke på knappen "Gem".

Trin 3

Indtast dit kontonavn i tekstfeltet i Google Chat-søgefeltet for at blokere en individuel bruger og brug knappen Chat i den dialog, der åbnes. Bemærk, at den valgte bruger ikke vil blive informeret om den handling, der udføres. Udvid menuen Handlinger i chatvinduet, og vælg kommandoen Bloker.

Trin 4

Åbn Yahoo-chatvinduet for at blokere beskeder fra den valgte bruger, og brug knappen "Bloker afsender" i det øverste servicepanel. Luk chatvinduet ved at klikke på knappen med symbolet [x] i øverste højre hjørne af vinduet. Når der vises et chatvindue for en bruger, der prøver at starte en samtale, skal du bruge knappen "Bloker afsender" på servicepanelet. Bemærk, at for at blokere en bruger fra din Yahoo Messenger-kontaktmappe skal du først fjerne dem fra din venneliste.

Trin 5

Download og installer det dedikerede Dota Console Hider-program på din computer for at blokere den valgte bruger fra Dota-chatten. Start applikationen, og angiv stien til Dota-kortet i den øverste linje i hovedprogramvinduet. Angiv den fulde sti til mappen, der gemmer WarCraft-filerne i linjen WarCraft Path i sektionen Ekstra, og anvend afkrydsningsfeltet i feltet Tilføj skjul chat. Bekræft dit valg ved at klikke på knappen Go, og gem de ændringer, der er foretaget, ved at klikke på knappen Anvend ekstra. Udvid menuen "Options" i spilvinduet, og gå til "Game" -punktet. Udvid sprogknuden og anvend afkrydsningsfeltet i rækken Skjul chat.

Anbefalede: