Sådan Finder Du En Abonnent På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du En Abonnent På Internettet
Sådan Finder Du En Abonnent På Internettet

Video: Sådan Finder Du En Abonnent På Internettet

Video: Sådan Finder Du En Abonnent På Internettet
Video: Sådan finder du TV abonnement hos Billigste-Internet.dk 2024, April
Anonim

For at finde placeringen af en abonnent på et af mobilnetværkerne ved at kende hans telefonnummer kan du bruge de tjenester, der leveres af udbyderselskaber via deres officielle websteder på Internettet.

Sådan finder du en abonnent på Internettet
Sådan finder du en abonnent på Internettet

Nødvendig

  • - adgang til Internettet
  • - abonnentens samtykke

Instruktioner

Trin 1

Send en anmodning til Megafon for at bestemme abonnentens placering fra hjemmesiden: locator.megafonkavkaz.ru indeholdende følgende tekst: * 148 * abonnentens nummer #. Du modtager et svar i form af en SMS-besked, der angiver personens placering og et kort, som du kan se på skærmen på din mobiltelefon eller computer.

Trin 2

Inden du bruger denne tjeneste, skal du først indhente samtykke fra den abonnent, du er interesseret i, at du vil bestemme hans placering. For at give dig sådanne handlinger skal abonnenten sende en SMS-besked med teksten "+" og dit telefonnummer (i formatet + 7928ххххххх) til følgende nummer: 000888. Bemærk, at operatøren opkræver et gebyr på ca. fem rubler for ved hjælp af tjenesten (for hver anmodning).

Trin 3

For at finde en MTS-abonnent skal du gå til Internetsiden på: https://www.mpoisk.ru/friends/ Forbind Locator-tjenesten, som gør det muligt at bestemme placeringen af både MTS- og MegaFon-abonnenter.

Trin 4

Tryk på knappen "Forbind tjenesten", og send derefter din vens navn og telefonnummer i en gratis sms-besked til 6677. Men først skal du også her få samtykke fra abonnenten til at bestemme hans placering. På din anmodning modtager abonnenten i dette tilfælde automatisk et spørgsmål om hans tilladelse til sådanne handlinger med en angivelse af dit telefonnummer. Hvis abonnenten accepterer, modtager du detaljerede oplysninger med et kort over det område, hvor abonnenten er. Bemærk, at registrering af tjenesten er gratis, men hver anmodning koster omkring ti rubler (afhængigt af din takst).

Trin 5

Hvis du har brug for at finde en abonnent på Beeline-netværket, skal du bruge Mobile Locator-tjenesten leveret af det cellulære firma. Du kan oprette forbindelse til det på hovedsiden på det officielle websted "Beeline". Aktivering af denne service udføres af nummeret: 06849924. Anmodningen foretages ved hjælp af en SMS-besked med teksten "L" til nummer 684. Omkostningerne ved anmodningen er omkring to og en halv rubel.

Anbefalede: