Hvordan Man Laver Klistermærker I Posten

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Klistermærker I Posten
Hvordan Man Laver Klistermærker I Posten

Video: Hvordan Man Laver Klistermærker I Posten

Video: Hvordan Man Laver Klistermærker I Posten
Video: DIY klistermærker 2024, Kan
Anonim

Det er slet ikke svært at behage en ven ved at hænge et specielt klistermærke på hans foto i det sociale netværk mail.ru. Det vigtigste er at vælge et passende ikon og betale for det. Klistermærker på fotos får en særlig kærlighed fra brugere af sociale netværk. Og det er ikke tilfældigt. Et tilsyneladende almindeligt ikon kan forbedre stemningen hos dine venner. Er det ikke rart?

Hvordan man laver klistermærker i posten
Hvordan man laver klistermærker i posten

Nødvendig

  • - registrering på hjemmesiden "Mail.ru";
  • - Personlig computer.

Instruktioner

Trin 1

For at tilføje et klistermærke til et foto, skal du gå til din personlige side i "Min verden" og se nærmere på den venstre kolonne, der er placeret nær hovedbilledet. Find emnet "Mere" på listen over de præsenterede sektioner, og klik på linket for at se yderligere funktioner. Du har brug for emnet "Gaver". Ved at klikke på denne indskrift, gå til "butikken" med gaver. Vælg "Stickers".

Trin 2

På den side, der åbnes, skal du angive det ikonsektion, du har brug for. De præsenteres i tilstrækkelig mængde på webstedet. For at lette søgningen efter det bedst egnede klistermærke hjælper et specielt katalog, hvor ikoner til enhver smag og til enhver begivenhed er gemt. "Buketter", "fødselsdag", "kvinde", "legetøj", "dyr", "legetøj", "til ferien", "skønhed", "mand" - dette er bare en lille del af alle tilgængelige dekorationer til Foto. Åbn den kategori, du har brug for, og vælg det ikon, du kan lide. Du kan også bruge sektionen "Bedste klistermærker".

Trin 3

Ved at klikke på det ønskede klistermærke skal du vælge muligheden for at få det vist: offentlig eller privat. I det første tilfælde vil gaven og beskeden til den være synlig for alle brugere af webstedet. Ved hjælp af den anden måde at vise klistermærket på, skjuler du ikonet for nysgerrige øjne, fordi det kun vil være synligt for den person, klistermærket er beregnet til.

Trin 4

Vælg derefter den ven, du vil sende badgen til, klik på knappen Betal og send, og betal. Som regel er prisen på et klistermærke 20 mails, hvilket er omkring tredive rubler. Du kan indbetale penge på din konto på flere måder. Vælg den, der er bedst for dig.

Trin 5

Du kan påfylde din konto ved at overføre penge fra din mobiltelefon, fra et bankkort, gennem en terminal eller elektroniske penge. Klik på det link, der siger "Næste til kassen."

Trin 6

Efter at have afskrevet mails fra kontoen, modtager din ven på det sociale netværk et klistermærke til hovedfotoet.

Anbefalede: