Sådan Går Du Til Posten I Posten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Til Posten I Posten
Sådan Går Du Til Posten I Posten

Video: Sådan Går Du Til Posten I Posten

Video: Sådan Går Du Til Posten I Posten
Video: Sådan tilmelder du dig Digital Post 2024, April
Anonim

Mail.ru er en af de mest populære moderne mailservere. Det er let at bruge, let at forstå og har en række unikke funktioner. Hvordan nøjagtigt at indtaste postkassen på mail.ru?

Sådan går du til posten i posten
Sådan går du til posten i posten

Instruktioner

Trin 1

Start din internetbrowser. Gå til webstedet mail.ru. For at gøre dette skal du indtaste “www.mail.ru” uden anførselstegn i browserens adresselinje. Websteds hovedsiden åbnes.

Trin 2

Find "Mail" -blokken til venstre. Hvis du endnu ikke har din egen postkasse på mail.ru, skal du registrere den, for dette klik på indskriften "Mailregistrering" og gå gennem trin for trin til oprettelse af en konto. Indtast derefter login og adgangskode opnået som et resultat af dine handlinger for at få adgang til postkassen. Hvis du allerede er registreret, skal du bare indtaste dit brugernavn og din adgangskode i de relevante felter og klikke på knappen "Login".

Trin 3

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du gendanne adgangen til din postkasse ved at klikke på knappen "Glemt?".

Trin 4

Marker afkrydsningsfeltet ud for "En andens computer", hvis du går til postkassen fra en andens computer (for eksempel fra arbejde eller fra venner).

Trin 5

Hvis du allerede har logget ind på e-mailen fra denne internetbrowser før, og den har gemt din adgangskode og derefter automatisk kommer ind på webstedet, kan du ikke indtaste nogen data til autorisation, men klik med det samme på knappen "Login" eller gå til mappe "Indbakke" eller komponere et nyt bogstav.

Trin 6

Hvis du har spørgsmål vedrørende brugen af mail på mail.ru, er der i "Mail" -blokken i øverste højre hjørne et ikon med et spørgsmålstegn. Dette er et opkald til hjælpesystemet, det indeholder svar på de hyppigst stillede spørgsmål og brugerproblemer.

Trin 7

Efter at have logget ind på din postkasse, kan du straks begynde at arbejde med dine breve: indkommende til dig, sendt af dig, tidligere oprettede kladder, slettet i papirkurven, markeret som spam, du kan oprette og sende nye osv.

Anbefalede: