Sådan Får Du PUBG-klistermærker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du PUBG-klistermærker
Sådan Får Du PUBG-klistermærker

Video: Sådan Får Du PUBG-klistermærker

Video: Sådan Får Du PUBG-klistermærker
Video: How to use sticker in pubg|| pubg mobile new tips and tricks 2024, Kan
Anonim

I betragtning af at PUBG-skytten er blevet populær både i mange lande og i Rusland, er mange blevet interesseret i spørgsmålet om, hvordan man får PUBG-klistermærker på VKontakte sociale netværk. Denne artikel beskriver, hvordan du kan få klistermærker til PUBG-spillet gratis.

hvordan man får PUBG-klistermærker
hvordan man får PUBG-klistermærker

Hvad er PUBG-klistermærker, og hvem har brug for dem?

Enhver, der først hørte om spillet PUBG, burde vide, at dette er en multiplayer-shooter, der er oprettet relativt for nylig. På kort tid var dette MMO-projekt i stand til at vinde popularitet og efterspørgsel blandt brugere over hele verden. På bare to eller tre måneder nåede cirkulationen af spillet 15 millioner eksemplarer.

Hovedfunktionen i projektet er dets gameplay, som blev oprettet i henhold til "king of the hill" -konceptet. Med andre ord er vinderen i dette spil den bruger, der er den sidste i live.

Og da spillet er blevet populært, var spørgsmålet om at oprette klistermærker til VK kun et spørgsmål om tid. Derfor besluttede Mail Corporation for nylig at promovere spillet i Rusland. For at gøre dette brugte hun et originalt og populært marketingtræk blandt brugerne - hun oprettede sine egne klistermærker, der kan fås og bruges på VKontakte sociale netværk.

Sådan får du PUBG-klistermærker

For at blive en glad ejer af klistermærker er det nok at udføre et par handlinger:

  1. Deltag i det officielle fællesskab af spillet (for dette skal du følge linket https://vk.com/pubg). Allerede til denne handling kan du få flere klistermærker;
  2. Begynd at chatte med spillets chatbot. Det er nok at skrive "Hej" til ham;
  3. Derefter vil bot stille flere spørgsmål, som skal besvares. Til dette får brugeren også flere klistermærker.

En lille test fra en robot

Så her er nogle spørgsmål fra boten, der skal besvares:

  • Spørgsmål: forkortelsen af det spilprojekt, som denne gruppe er dedikeret til. Svar: PUBG;
  • Spørgsmål: Er der et nærkampsvåben i spillet, der er i stand til at knuse fjendens kranier og samtidig dække ejerens ryg? Svar: Stegepande;
  • Spørgsmål: På hvilket officielt websted kan brugerne få en specialversion af spillet på russisk? Svar: pubg.mail.ru.

Der er ikke noget vanskeligt i disse handlinger, og som et resultat vil brugeren have 4 klistermærker fra det kultiske og populære multiplayer-spil.

Kan jeg få yderligere klistermærker

Desværre er der ingen yderligere klistermærker, der kan fås gratis på det sociale netværk. Imidlertid bemærker udviklerne, at listen over klistermærker og andre bonusser meget snart vil stige. Meget snart vil brugere og fans være i stand til at genopbygge og kommunikere med andre spillere på et nyt niveau.

Produktion

For at få klistermærker skal du udføre flere handlinger, og derefter kan du bruge dem. Men rolig, hvis klistermærkerne ikke ankom hurtigt. Som bemærket af udviklerne fungerer programmet så hurtigt som muligt. Nu har robotten sendt over 1,5 millioner klistermærker.

Anbefalede: