Sådan Logger Du På Statistikserveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du På Statistikserveren
Sådan Logger Du På Statistikserveren

Video: Sådan Logger Du På Statistikserveren

Video: Sådan Logger Du På Statistikserveren
Video: How To Fix Rivatuner Statistics Server Some System Components Cannot Be Hooked Right Now Error 2024, Kan
Anonim

Steam er en populær spilplatform. For at holde dig ajour med de seneste nyheder i spilverdenen og lege med brugere fra hele verden skal du downloade og installere Steam. Derudover vil du kunne se statistikken for spilservere, der bruger denne platform.

Sådan logger du på statistikserveren
Sådan logger du på statistikserveren

Instruktioner

Trin 1

Steam-platformens officielle hjemmeside har adressen https://store.steampowered.com og er også en statistikserver. Det vil sige, du kan gå til det og gøre dig bekendt med nyttige oplysninger om spilservere og begivenheder på Internettet, der er knyttet til dem.

Trin 2

Kopier og indsæt det link, der er skrevet ovenfor, i adresselinjen i den browser, du bruger. Tryk på Enter eller den tilsvarende knap overfor adresselinjen for at gå til Steam-webstedet. Find der et element kaldet "Statistik", som er placeret øverst til højre, klik på det for at komme ind i det tilsvarende afsnit. Bemærk, at internethastigheden ikke skal være for langsom, ellers vises oplysningerne ikke, og de kan muligvis mislykkes.

Trin 3

På siden vil du se de grundlæggende oplysninger. Her kan du se en blok med en liste over de mest populære spil lavet på Steam-platformen.

Trin 4

Hvis du vil se statistikken for et enkelt spil fra området på siden kaldet Gameplay Stats, skal du vælge det spil, du har brug for, og klikke på dets navnelink. For eksempel, hvis vi overvejer Half Life 2, vil oplysningerne om det være som følger: den gennemsnitlige tid for online-spil, antallet af dødsfald i missioner, kortets popularitet og så videre.

Trin 5

For Team Fortress 2 er oplysningerne allerede forskellige: statistikker over globale præstationer i missioner, et spillers ærebræt. For at se, hvor du er på præstationslisten, skal du logge ind på Steam-webstedet med din egen konto.

Trin 6

Steam-platformen udvider gamernes muligheder, hjælper dem med at holde sig ajour med alle mulige ændringer i spil og andre begivenheder og kommunikere med venner, mens de spiller. Automatiske opdateringer samt alle mulige bonusser og rabatter, opdateret information om dit yndlingsspil - sådan et arsenal af muligheder glæder det.

Trin 7

Og den sidste ting. Det er også værd at bemærke, at du kan se små serverstatistikker ved at logge ind på den. Så lad os sige, at du opretter forbindelse til Counter Strike-spilserveren via din Steam-konto. I vinduet på højre side af det kan du se oplysninger om antallet af aktive spillere i øjeblikket såvel som om alle netværksbrugere, der er registreret på serveren.

Anbefalede: