Sådan Logger Du På Din Yandex-tegnebog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du På Din Yandex-tegnebog
Sådan Logger Du På Din Yandex-tegnebog

Video: Sådan Logger Du På Din Yandex-tegnebog

Video: Sådan Logger Du På Din Yandex-tegnebog
Video: Sådan logger du på din Chrome browser 2024, April
Anonim

Yandex er ikke kun berømt for sin søgemaskine, men også for en af de vigtigste elektroniske valutaer i Rusland - Yandex. Money. En tegnebog i Yandex. Money-systemet kan fås af enhver internetbruger, der har registreret en konto i en af Yandex-tjenesterne.

Sådan logger du på din Yandex-tegnebog
Sådan logger du på din Yandex-tegnebog

Instruktioner

Trin 1

Underdomænet på Yandex. Money-webstedet findes på https://money.yandex.ru. Bemærk, at for en sikker forbindelse bruger webstedet HTTPS-krypteringsprotokol (TLS).

Trin 2

Hvis du endnu ikke har en konto i Yandex. Money-systemet, skal du åbne en. Klik på billedet "Åbn en konto", og indtast dit login og din adgangskode til din Yandex. Mail-konto, eller klik på "Registrer", hvis du får adgang til en søgemaskine for første gang og aldrig har brugt dens tjenester. I registreringsformularen i det første trin skal du indtaste dit rigtige efternavn og fornavn samt det ønskede login til e-mail til Yandex. Mail. I det andet trin skal du komme med en adgangskode og bekræfte den.

Trin 3

Når du har oprettet en konto, skal du vende tilbage til kontoens åbningsside og indtaste den modtagne e-mail og din adgangskode i inputvinduet. Du vil se en side kaldet "Åbn en konto i Yandex. Money". Udfyld alle de påkrævede felter på det: betalingsadgangskode - mindst 6 tegn (prøv at bruge bogstaver med forskellig bogstav, tal, symboler og lang længde); gendannelseskode, der kun består af tal (mindst 7) dit mobiltelefonnummer for at gendanne adgangen til tegnebogen i tilfælde af tab af adgangskode e-mail fødselsdato. Hvis du ikke giver et mobiltelefonnummer, er det umuligt at gendanne tegnebogen, hvis du mister din adgangskode til din konto.

Trin 4

Skriv ned eller husk alle data. Når alle felter er udfyldt, skal du klikke på knappen "Åbn en konto i Yandex. Money" nederst på skærmen. Din tegnebog oprettes om få sekunder.

Trin 5

Nu skal du gå til din personlige konto på din Yandex-konto. For at gøre dette skal du gå til hovedsiden i søgemaskinen https://www.yandex.ru. Til venstre vil du se en kolonne, der indeholder en e-mail-godkendelsesformular. Indtast dit brugernavn og din adgangskode (fra en konto, ikke en betalingskonto), og klik på knappen "Login". Derefter skal du vælge linket "Penge" i den øverste bjælke med links til de vigtigste Yandex-tjenester. Du føres til din Yandex. Money-konto. Øverst til venstre vises din konto og dens nummer i 14-cifret format.

Anbefalede: