Sådan Skifter Du Til En Anden Takst På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skifter Du Til En Anden Takst På Internettet
Sådan Skifter Du Til En Anden Takst På Internettet

Video: Sådan Skifter Du Til En Anden Takst På Internettet

Video: Sådan Skifter Du Til En Anden Takst På Internettet
Video: Sådan skifter du en vandhane 2024, April
Anonim

Hver dag er der nye, mere og mere gunstige takster for at oprette forbindelse til Internettet. Servicemarkedet er fyldt med tilbud fra udbydere, der er klar til at levere den samme kvalitet af internetforbindelse under mere acceptable forhold. En sådan situation i udviklingen af markedet styrker til gengæld for at reducere appetitten hos alle udbydere. I denne situation er det mere rentabelt for brugeren at skifte til den nye takst for sin egen udbyder. Dette sparer dig for at spilde tid og kræfter på at underskrive nye kontrakter. Enhver udbyder giver brugeren en praktisk mulighed for interaktivt at ændre taksten.

Sådan skifter du til en anden takst på Internettet
Sådan skifter du til en anden takst på Internettet

Nødvendig

fysisk forbindelse til internettet, tekniske parametre for forbindelsen fra udbyderen, beløbet på den personlige konto, der skal betales for den nye takst

Instruktioner

Trin 1

Gå til faktureringskontrolpanelet for den personlige konto for din internetforbindelse. For at gøre dette skal du i browseren indtaste webadressen til din statistikside og derefter login og adgangskode til din konto. Tag de nødvendige data fra de forbindelsesoplysninger, der leveres af udbyderen. Din personlige statistikside vises på skærmen.

Trin 2

Åbn statistiksiden for den aktuelle takst. For at gøre dette skal du klikke på nummeret i feltet "Tjenestestatistik" i kontovinduet. Du vil se et vindue med oplysninger om denne takst. Nederst på siden er der et afsnit "Ændring af basistariffen". Din aktuelle sats er angivet her. Og der er også mulighed for at ændre taksten til en mere gunstig.

Trin 3

På rullelisten skal du vælge den nye takst, du vil skifte til. Klik på knappen "Planlæg en tarifændring". Vinduet viser oplysninger om datoen for overgangen til den planlagte tarif.

Trin 4

Tjek din kontosaldo. Beløbet på det skal være tilstrækkeligt til at betale for tjenestens arbejde til denne sats. Fyld din saldo op, hvis det er nødvendigt. På den angivne dag overfører udbyderen dig automatisk til den valgte takst.

Anbefalede: