Sådan Indtaster Du Nøgler I Steam, Og Hvorfor Du Har Brug For Det

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtaster Du Nøgler I Steam, Og Hvorfor Du Har Brug For Det
Sådan Indtaster Du Nøgler I Steam, Og Hvorfor Du Har Brug For Det

Video: Sådan Indtaster Du Nøgler I Steam, Og Hvorfor Du Har Brug For Det

Video: Sådan Indtaster Du Nøgler I Steam, Og Hvorfor Du Har Brug For Det
Video: БЕСПЛАТНЫЙ МАСТЕР КЛАСС - "ЖЕНСКОЕ ЗДОРОВЬЕ" 2024, April
Anonim

Steam giver udviklere mulighed for at distribuere spil og software og forbinder millioner af spillere over hele verden. Du kan købe digitale produkter både i Steam-butikken og på tredjepartsressourcer i form af nøgler.

Sådan indtastes nøgler i
Sådan indtastes nøgler i

Steam / Steam er en speciel onlinetjeneste, hvorigennem udviklere kan distribuere digitale kopier af spil. Steam er også en platform til multiplayer-spil og et socialt netværk til spillere fra hele verden.

Billede
Billede

Steam giver brugerne mulighed for at købe licenserede digitale produkter (spil, programmer, film) både for sig selv og som en gave til venner samt chat, bruge den indbyggede Steam-browser, lytte til musik, bruge markedet til at købe / sælge i -spilvarer, der deltager i sæsonbetinget salg.

Alle købte digitale kopier af spil / film / programmer er altid knyttet til brugerens kontobibliotek, så du kan få adgang til dine køb fra enhver computer - du skal bare installere Steam-klienten.

Du kan købe spil både i dampklientens butik og på onlineressourcer fra tredjepart (det er stærkt modløs at købe spil på ubekræftede, upålidelige sider). I det andet tilfælde modtager brugeren efter køb et serienummer til aktivering i Steam - en nøgle til en digital kopi af produktet.

At have et bibliotek på Steam er ikke kun praktisk, men også sikkert. For at beskytte konti bruger Steam to-faktor-godkendelse. Efter indtastning af adgangskoden vil Steam-klienten bede dig om at indtaste en specielt genereret kode fra mobilapplikationen eller, hvilket er mindre sikkert, fra et brev sendt til e-mailen, der er linket til Steam. En sådan kode er gyldig i meget kort tid.

Billede
Billede

Du skal også binde et mobiltelefonnummer til din konto, dette er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, der giver dig mulighed for at gendanne din kontoadgangskode i tilfælde af tab eller kontohacking.

Hvad er Steam Key

En dampnøgle er en speciel kode, et serienummer, der giver dig mulighed for at aktivere spillet på din konto og linke det til dit bibliotek på Steam. En sådan kode kan bestå af 13-25 tegn, som inkluderer tal og latinske bogstaver.

Tasterne kan se sådan ud:

  1. AAAAA-BBBBB-CCCCC (f.eks. AV25S-227H8-EEJ9A),
  2. AAAAA-BBBBB-CCCCC-DDDDD-EEEEE (f.eks. AV25S-227H8-EEJ9A-DGT5F-R479W),
  3. 478FJI4KOPL8BOP 94.

Hvor kan man få nøglen

Nøglen kan fås på flere måder:

  1. Køb en digital kopi af et produkt i en specialiseret onlinebutik, der efter købet udsteder en nøgle til et videospil eller et program til aktivering i Steam. En af disse populære butikker er Humble Bundle.
  2. Køb et licenseret spil på et fysisk medium. Når du køber et spil, kan du ofte finde en dampnøgle inde i kassen. Efter aktivering føjes spillet til biblioteket og er permanent knyttet til kontoen.
  3. Ofte arrangerer spiludviklere eller udgivere forfremmelser og distribuerer et bestemt antal sådanne nøgler gratis. Desuden tilbyder udviklere undertiden at deltage i test. Så du kan få nøgler til alfa- og betaversioner af spil.

Sådan bruges nøglen

Der er to måder at aktivere det købte spil på:

Ved hjælp af en dampklient. For at gøre dette skal du logge ind på din konto i Steam-klienten, derefter åbne menuen "Spil" og gå til fanen "Aktivér via Steam". Aktiveringsvinduet kan også åbnes ved at klikke på "+ Tilføj spil" i nederste venstre hjørne af klienten. I det vindue, der åbnes, skal du acceptere vilkårene i Steam-abonnentaftalen og derefter indsætte den nøgle, der blev kopieret tidligere i indtastningsfeltet og klikke på "Næste".

Billede
Billede

Parat! Nøglen er aktiveret, og spillet er nu i kontobiblioteket. Derefter kan du installere det tilføjede spil eller lukke aktiveringsvinduet.

Brug af en browser. For at gøre dette skal du logge ind på din konto på det officielle Steam-websted og derefter følge linket: Produktaktivering på Steam.

Billede
Billede

En ny fane åbnes med et felt til aktivering af serienummeret. Der skal du indtaste produktnøglen (spil eller program), acceptere betingelserne i Steam Subscriber Agreement og klikke på knappen "Fortsæt".

På denne måde kan du aktivere spillet ikke kun fra din computer, men også fra din telefon. Desværre er aktivering via browseren i øjeblikket kun tilgængelig på denne måde, da denne funktion endnu ikke er føjet til menuen på Steam-webstedet.

Er det muligt at aktivere tasten to gange

Du kan ikke aktivere tasten mere end én gang. En nøgle er knyttet til en Steam-konto. Når du prøver at linke en allerede aktiveret nøgle til en anden konto, vises en meddelelse: "Den digitale nøgle er allerede aktiveret."

Hvad skal jeg gøre, hvis nøglen ikke er aktiveret

Hvis der opstår en fejl, når du aktiverer nøglen, skal du sørge for, at den er stavet korrekt. Hvis koden uafhængigt blev indtastet i inputfeltet (og ikke kopieret fra kilden), er der en mulighed for, at der blev lavet en fejl på grund af ligheden mellem nogle tegn, f.eks. "O" og "0".

Du skal også sørge for, at det købte digitale produkt er beregnet til at blive aktiveret på Steam. Ellers vil det være umuligt at registrere det købte produkt til en Steam-konto, og når man prøver at aktivere koden, vil brugeren se en fejlmeddelelse: "Ugyldig digital nøgle".

Hvis der ikke blev begået nogen fejl ved indtastning af nøglen, og serienummeret er beregnet til aktivering i Steam, men spillet stadig er umuligt at registrere, skal du kontakte Steams tekniske support eller den digitale onlinebutik, hvor denne nøgle blev købt. Som en sidste udvej kan du kontakte udgiveren af spillet eller programmet.

Hvad sker der med en ubrugt nøgle

Når du køber et spil i nogle digitale butikker, er der begrænsninger for nøgleaktiveringsperioden (for eksempel skal nøglen aktiveres inden for en uge efter købet). Efter den angivne periode kan nøglen blive ugyldig.

Den nøgle, der blev modtaget gratis som et resultat af en udviklers eller udgivers handling, kan også være ugyldig, hvis koden ikke blev linket til Steam-kontoen i tide. Hvis der ved køb af et produkt ikke var nogen tidsbegrænsning for at aktivere en nøgle, kan en sådan kode til enhver tid registreres.

Hvad er nøglen til efter aktivering af spillet

Nogle gange, efter aktivering, kan det være nødvendigt med nøglen igen som bevis for, at spillet og / eller kontoen virkelig tilhører den bruger, der har registreret det på Steam. Imidlertid kan ikke alle digitale nøgler bevise kontoejerskab. Nøgler købt fra onlinebutikker er ubrugelige i dette tilfælde.

For at bevise ejerskab af kontoen skal du give den nøgle, der var i kassen, spillet købt på et fysisk medium. Det anbefales at opbevare sådanne nøgler et sikkert sted og aldrig videregive dem til nogen.

Er det muligt at aktivere en nøgle, der ikke er beregnet til Steam

Desværre kan denne kode ikke registreres. Men hvis brugeren stadig vil føje et spil til deres bibliotek, kan dette gøres ved hjælp af funktionen "Tilføj et tredjepartsspil til mit bibliotek" fra menuen "Spil".

Billede
Billede

I dette tilfælde skal nøglen aktiveres på den platform, den er beregnet til. I dette tilfælde føjes genvejen til spillet til biblioteket, men spillet bliver ikke knyttet til en Steam-konto.

Og når du starter et spil på en computer på din konto, vises det som ethvert andet kørende dampprodukt - andre Steam-abonnenter (eller bare venner, hvis privatlivsindstillinger er indstillet) vil se navnet på det aktive videospil. Også den tid, som brugeren bruger i et tredjepartsspil, tælles ikke med på kontoen.

Anbefalede: