Sådan Indsættes Et Link I Browseren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Et Link I Browseren
Sådan Indsættes Et Link I Browseren

Video: Sådan Indsættes Et Link I Browseren

Video: Sådan Indsættes Et Link I Browseren
Video: 12: How to Create Links in HTML | Basics of CSS | Learn HTML and CSS | HTML Tutorial 2024, Marts
Anonim

Adresserne på nyttige eller simpelthen interessante sider på Internettet overføres fra en bruger til en anden ved hjælp af links. For at åbne det modtagne link i browseren er det normalt nok at klikke på det med musemarkøren - de fleste moderne programmer er i stand til at gøre links i teksten "klikbare", dvs. vise dem i hypertekstformat. Imidlertid opstår der nogle gange tilfælde, hvor du selv skal overføre linket til browseren.

Sådan indsættes et link i browseren
Sådan indsættes et link i browseren

Instruktioner

Trin 1

Webadressen til den krævede ressource kan indtastes direkte i browseren, men hvis det er muligt at kopiere den i den oprindelige kilde, skal du gøre det for at eliminere fejl og fremskynde operationen. For at gøre dette skal du vælge linket og placere det på udklipsholderen - tryk på tastekombinationen Ctrl + C.

Trin 2

Skift til browservinduet, og opret en ny fane for at indlæse siden - klik på plustegnet til højre for de eksisterende faner, eller tryk på tastekombinationen Ctrl + T. Imidlertid kan den side, som linket peger på, også åbnes i en eksisterende fane.

Trin 3

Indsæt det kopierede link i adresselinjen - striben øverst i vinduet, der indeholder URL'en til den indlæste side. Hvis du har oprettet en ny fane, skal du bare trykke på "genvejstasterne" Ctrl + V, og for at indlæse i en eksisterende skal du først klikke på adresselinjen med venstre museknap.

Trin 4

Tryk på Enter, og siden, som linket peger på, indlæses i den pågældende fane.

Trin 5

Hvis du vil placere et link i browservinduet i lang tid, skal du bruge favoritlisten eller linkbjælken. I det første tilfælde skal du gøre alt som beskrevet i de foregående trin, og derefter trykke på tastekombinationen Ctrl + D. Næste gang kan du finde linket til denne side overført til browseren i dine favoritter.

Trin 6

For at placere sidens URL på linkbjælken skal du holde markøren over ikonet i venstre kant af adresselinjen og trække den til bogmærkebjælken ved hjælp af dette ikon. Hvis dette panel ikke vises i grænsefladen, skal du aktivere det i browserindstillingerne.

Trin 7

I moderne internetbrowsere er der en anden mulighed for at placere et link "til langtidsopbevaring" - tilføj det til eksprespanelet. Det vises normalt, når du opretter en ny fane eller åbner et tomt browservindue og indeholder en tabel med billedkæder til brugerens mest besøgte websider.

Anbefalede: