Sådan Overføres En Fil Til En Anden Computer På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres En Fil Til En Anden Computer På Internettet
Sådan Overføres En Fil Til En Anden Computer På Internettet

Video: Sådan Overføres En Fil Til En Anden Computer På Internettet

Video: Sådan Overføres En Fil Til En Anden Computer På Internettet
Video: WINDOWS 11: Как передавать файлы через Интернет | FTP-сервер 2024, Kan
Anonim

Ideen med Internettet er oprindeligt at kunne dele information med nogen. Entusiaster opretter servere og websteder, der gemmer deres yndlingsbøger, tegneserier eller fotografier, som andre kan kopiere til sig selv. Hvis du nogle gange har brug for at overføre en eller flere filer til en anden bruger, er der ikke behov for at oprette et separat sted til dette. Der er mange lettere måder.

Sådan overføres en fil til en anden computer på Internettet
Sådan overføres en fil til en anden computer på Internettet

Instruktioner

Trin 1

Vælg filen på din computerdisk, du vil sende. For at gøre dette skal du dobbeltklikke på "Denne computer" -ikonet med venstre museknap og derefter finde det navn, du har brug for.

Trin 2

Den nemmeste måde er at sende filen ved hjælp af en posttjeneste til e-mail-adressen til den modtager, du har brug for. Brug knappen "Vedhæft", "Vedhæft" eller billedet af en papirclips i brevet.

Trin 3

Start Skype, hvis du og din modtager er registreret på dette netværk. Indtast dit brugernavn og din adgangskode til din Skype-konto. Lad modtageren gøre det samme på deres computer. På kontaktlisten vil du se kaldenavnet på denne person. Dobbeltklik på det med venstre museknap for at åbne meddelelsesfeltet. Skift til File Explorer-vinduet, hvor du fandt din fil.

Trin 4

Vælg den ønskede fil ved at trykke på venstre museknap, og træk den til meddelelsesvinduet uden at slippe museknappen. Din samtalepartner modtager en besked om afsendelse af filen. Han skal klikke på knappen "Accepter fil" for at starte dataoverførselsprocessen.

Trin 5

På samme måde kan du overføre filen gennem andre meddelelsesprogrammer, for eksempel ICQ eller Mail.ru Agent. Det vigtigste er, at modtageren og afsenderen er registreret i disse programmer.

Trin 6

Hvis du er registreret i det sociale netværk "Vkontakte", skal du skrive dens adresse på netværket - Vk.com - og indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Klik på knappen Log ind, og vælg sektionen Mine meddelelser til venstre på siden. Find på listen over kontakter den person, som du vil overføre filen til en anden computer på Internettet.

Trin 7

Klik på knappen "Send besked", så vises et vindue til teksten og nederst på knappen "Send" og "Vedhæft". Klik på knappen "Vedhæft", og vælg den relevante filtype, f.eks. "Dokument". Brug knappen "Vælg fil" til at angive stien til de data, du vil sende. Bekræft dit valg, og klik på knappen "Send" i meddelelsesvinduet. Denne metode fungerer kun, hvis modtageren og afsenderen har en Vkontakte-konto.

Trin 8

For at overføre meget store filer er det mere praktisk at sende oplysninger på et fildelingswebsted. Start din browser og gå til rghost.ru eller depositfiles.ru. Der er mange tjenester af denne art, så hvis du ønsker det, kan du finde en passende i henhold til dine behov. Forskellene mellem tjenesterne er, om der kræves registrering, og hvor meget data der kan lagres. Rghost.ru er meget praktisk - det giver dig mulighed for at downloade en fil og straks få et link til den uden registrering og unødvendige forsinkelser. Og ved hjælp af dette link kan enhver bruger downloade den fil, du har uploadet

Trin 9

Åbn det serviceside, der passer dig, du vil se knappen "Vælg fil". Klik på den, og angiv det dokument eller den videofil, du vil overføre. Vent, indtil dataene uploades til serveren, og du vil modtage et link til disse oplysninger på skærmen. Send det til modtageren på en hvilken som helst bekvem måde.

Anbefalede: