Fjernelse Af Opera: Sådan ændres Browseren

Indholdsfortegnelse:

Fjernelse Af Opera: Sådan ændres Browseren
Fjernelse Af Opera: Sådan ændres Browseren

Video: Fjernelse Af Opera: Sådan ændres Browseren

Video: Fjernelse Af Opera: Sådan ændres Browseren
Video: Change Opera browser language settings 2024, Kan
Anonim

Årsagerne til afsked med Opera-browseren kan være meget forskellige: forstyrrer arbejdet i andre applikationer, passer ikke med dens funktionalitet eller er simpelthen træt. Fjernelsesproceduren for dette program er næsten identisk med andre applikationer, men der er et par faldgruber.

Fjernelse af Opera: Sådan ændres browseren
Fjernelse af Opera: Sådan ændres browseren

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at Opera-browseren er lukket. Åbn menuen Tilføj / fjern programmer. Hvis dit operativsystem er Windows XP, skal du klikke på "Start" -> "Kontrolpanel" -> "Tilføj eller fjern programmer". Hvis du har Windows Vista eller Windows 7, skal du klikke på "Start" -> "Kontrolpanel". Hvis kontrolpanelet er præsenteret i den klassiske form, skal du klikke på "Programmer og funktioner", hvis det er i form af kategorier - "Afinstaller et program". En alfabetisk liste over de applikationer, der er installeret på din computer, vises.

Trin 2

Hvis du har Windows XP, skal du klikke på Opera-programmet på denne liste. En “Slet” eller “Slet / udskift” knap vises ved siden af den. Klik på den for at starte afinstallationsprocessen. Hvis du har Windows 7 eller Vista, kan du ikke manuelt søge efter Opera-browseren på denne liste, men bruge søgefeltet, som er placeret i øverste højre hjørne af vinduet. For at starte afinstallationsprocessen skal du højreklikke på navnet og klikke på "Slet" eller bare dobbeltklikke på det med venstre knap. Et nyt vindue vises, hvor systemet vil spørge dig, om du virkelig er sikker på, at du vil afinstallere Opera.

Trin 3

Vær opmærksom på emnet "Slet brugerdata". Hvis du sætter et flueben ud for det, bliver knappen "Detaljer" aktiv. Hvis du klikker på det, vises en liste med programdata, som du eventuelt kan slette. Blandt dem er cache, cookies, indstillinger, bogmærker, adgangskoder osv. Fjern markeringen i de felter, som du ikke vil slette. Med disse indstillinger i tankerne skal du klikke på Tilbage og derefter Slet.

Trin 4

Når afinstallationen er afsluttet, åbnes en undersøgelsesside automatisk i en anden browser (Internet Explorer som standard). Formålet med denne undersøgelse er at finde ud af, hvorfor du afinstallerede Opera-browseren. Du kan ignorere det ved blot at lukke din browser.

Anbefalede: