Sådan Sender Du Et Brev Fra En Postkasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du Et Brev Fra En Postkasse
Sådan Sender Du Et Brev Fra En Postkasse

Video: Sådan Sender Du Et Brev Fra En Postkasse

Video: Sådan Sender Du Et Brev Fra En Postkasse
Video: Sådan skriver du et brev fra din digitale postkasse - Borgerservice to go 2024, Kan
Anonim

Der er situationer, hvor det konfigurerede mailprogram ikke er tilgængeligt. Måske har du gennemsøgt netværket fra en internetcafé eller ikke haft tid til at installere postprogrammet på din computer. Det betyder ikke noget - du kan modtage og sende mail direkte fra din postkasse på posttjenestens websted.

Sådan sender du et brev fra en postkasse
Sådan sender du et brev fra en postkasse

Nødvendig

  • - browser;
  • - en postkasse registreret hos en af posttjenesterne.

Instruktioner

Trin 1

Åbn siden i den mailtjeneste, hvor din postkasse er registreret, i browseren.

Trin 2

Log ind på din konto på posttjenesten. For at gøre dette skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode i de relevante felter i godkendelsesformularen. Klik på knappen "Login". Hvis du ser en meddelelse om et forkert brugernavn og en adgangskode, skal du kontrollere, om der trykkes på din Caps Lock-tast. Kontroller, om du indtaster adgangskoden i det samme tastaturlayout, som du indtastede under registreringen.

Trin 3

Opret den besked, du vil sende. For at gøre dette skal du venstreklikke på knappen "Opret besked" eller "Skriv et brev". I den tomme besked, der vises, skal du indtaste modtagerens e-mail-adresse i feltet "Til". Udfyld feltet "Emne". Hvis du efterlader dette felt tomt, sendes brevet selvfølgelig og leveres til adressaten. Men det udfyldte felt "Emne" hjælper adressaten til dit brev med at navigere hurtigt i den indgående mail og muligvis læse dit brev hurtigere.

Trin 4

Indtast teksten til brevet i det tomme meddelelsesfelt. Forbind om nødvendigt den udvidede editor. Denne funktion findes i mange e-mail-tjenester og giver dig mulighed for at ændre skrifttypens størrelse og farve, anvende forskellige stilarter, indsætte humørikoner, kontrollere stavning og meget mere. Den udvidede editor tilsluttes ved at klikke på ordene "Avancerede funktioner" eller "Forbind avanceret editor".

Trin 5

Vedhæft filer til brevet, hvis du har en sådan hensigt. For at gøre dette skal du bruge knappen "Vedhæft fil". I det vindue, der åbnes, skal du vælge den ønskede fil og klikke på knappen "Åbn". Vent til filen er færdig med at downloade.

Trin 6

Send et brev. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Send".

Anbefalede: