Sådan Oprettes Et Flash-websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Flash-websted
Sådan Oprettes Et Flash-websted

Video: Sådan Oprettes Et Flash-websted

Video: Sådan Oprettes Et Flash-websted
Video: rd #216 HP Compaq dc7800 USDT BIOS upgrade does it works from Flash System ROM menu 2024, Kan
Anonim

Flash-sider har en ubestridelig fordel i forhold til andre typer websteder - lyse, dynamiske og interaktive, der er i stand til at indeholde næsten enhver designidee, de kan gøre et besøg til en ressource til et spændende tidsfordriv.

Sådan oprettes et flash-websted
Sådan oprettes et flash-websted

Instruktioner

Trin 1

Den enkleste mulighed er at bruge en online flash-site builder. Denne metode er praktisk, hvis du ikke har meget erfaring. Du har ikke brug for nogen specifik viden, plus du kan se et stort antal skabeloner og derved skabe en bestemt base af måder at implementere dine ideer på. Det mest bekvemme i denne henseende er wix.com - på dette websted kan du bruge en simpel grafisk designer.

Trin 2

Du kan enten bruge en eksisterende skabelon eller oprette din egen fra bunden. I begge tilfælde kan du tilføje video, billeder og lyd - i et ord, lav præcis det sted, du ønsker. Når du bruger den gratis version, vil dit websted efter offentliggørelsen se ud som et link til wix.com, så hvis du planlægger at bruge dit websted til noget mere seriøst end en personlig side på netværket, skal dit valg falde på den betalte mulighed.

Trin 3

Hvis du har et ønske om at implementere en sådan version af webstedet, som ikke findes i skabelonerne, og du har grundlæggende viden, kan du bruge et af programmerne. Den mest populære er Adobe Dreamweaver. Den største fordel er tilstedeværelsen af et stort antal videolektioner, som du kan finde på både russisk og engelsk. Med dette program kan du både oprette hjemmesider fra bunden og redigere færdige skabeloner. Takket være den intuitive grænseflade kan du hurtigt lære at oprette enkle websteder, for eksempel visitkortwebsteder. Selvom du ikke kan implementere dine planer i dette program, får du nok viden til at implementere dine ideer i et andet program med bredere funktionalitet.

Anbefalede: