Sådan Oprettes Et Link I Flash

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Link I Flash
Sådan Oprettes Et Link I Flash

Video: Sådan Oprettes Et Link I Flash

Video: Sådan Oprettes Et Link I Flash
Video: Как установить Linksys EA2700 2024, Kan
Anonim

Efter oprettelse af et banner i Flash skal det indsættes på webstedet og vises som et link. Standard HTML-markeringsværktøjer tillader dog ikke dette. For at oprette et link skal du derfor skrive en lille kode på Action Script-sproget direkte i selve flashfilen.

Sådan oprettes et link i flash
Sådan oprettes et link i flash

Er det nødvendigt

Adobe Flash Professional

Instruktioner

Trin 1

Åbn en flashfil i.fla-format i Adobe Flash Professional ved hjælp af menuen Filer - Åbn, eller træk blot banneret ind i hjælpeprogrammet. Hvis applikationen ikke er installeret, skal du downloade den fra det officielle websted for Adobe-udvikleren og installere den ved at køre den eksekverbare fil og følge instruktionerne på skærmen.

Trin 2

Opret et nyt lag på banneret med et hvilket som helst navn, og flyt det til toppen. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Opret lag" i bunden af videoens varighed. Du kan også bruge menuen "Indsæt" - "Tidslinje" - "Lag".

Trin 3

Vælg rektangelværktøjet i venstre rude i vinduet. I fanen "Farve" i højre side af vinduet skal du indstille en gennemsigtig udfyldning og slukke for farven på formens kant. Indstil alfa-værdien til 0%. Når du har foretaget justeringerne, skal du tegne et rektangel af enhver størrelse hvor som helst i filen i den første ramme af det øverste lag.

Trin 4

Tryk på kombinationen af Ctrl og I på computertastaturet, eller gå til menuen "Vindue" - "Information" (Vindue - Info). Vælg rektanglet ved at klikke på den første ramme og flytte til det område, der vises. Parameterne for formstørrelse skal matche bannerstørrelsen, og X- og Y-koordinaterne skal være 0,0.

Trin 5

Konverter typen af rektangulært område. For at gøre dette skal du trykke på F8-tasten og vælge knapværdien. Tryk derefter på F9-knappen, og vælg den første ramme i det øverste lag. Skriv følgende kode:

den (frigivelse) {

getURL (“https:// site_address”, _blank);

}

Trin 6

Gem de foretagne ændringer (File - Save). Flashlinket er klar.

Anbefalede: