Sådan Gendannes Et Mistet Kodeord

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et Mistet Kodeord
Sådan Gendannes Et Mistet Kodeord

Video: Sådan Gendannes Et Mistet Kodeord

Video: Sådan Gendannes Et Mistet Kodeord
Video: How to reset your new combination padlock 2024, Kan
Anonim

For hver ny registrering på et maildomæne, i en onlinebutik, i sociale netværk, kræves en adgangskode. Sikkerhedsregler insisterer - og med rette - på, at brugerne aldrig skal bruge den samme adgangskode til forskellige registreringer og oprette en adgangskode, der ikke indeholder information, som uautoriserede personer kan få adgang til, for eksempel din fødselsdag, såvel som brugt i adgangskode med store og små bogstaver, bogstaver og tal og undertiden andre symboler - prikker, bindestreger og så videre. Det er ikke overraskende, at adgangskoder ofte glemmes under sådanne forhold og skal gendannes.

Sådan gendannes et mistet kodeord
Sådan gendannes et mistet kodeord

Instruktioner

Trin 1

Du kan gendanne din ICQ-adgangskode direkte på programmets websted https://www.icq.com/ru/. Glemt din adgangskode? placeret direkte på hjemmesiden. Ved at klikke bliver du ført til en side, hvor du skal indtaste den e-mail-adresse, du har angivet, når du registrerer dig i ICQ, og tallene fra billedet af beskyttelse mod robotter. Derefter trykker du på knappen "Næste", og et brev med et link sendes til din e-mail, hvorefter du kan oprette en ny adgangskode

Trin 2

Omtrent det samme gælder for Skype-programmet. Hvis du går ind i programmet på din computer og forstår, at du ikke kan huske din adgangskode, skal du klikke på linket "Glemt dit kodeord", som omdirigerer dig til Skype-webstedet, hvor du også ved at indtaste dit brugernavn eller din e-mail-adresse kan modtage en e-mail fra gendannelseslink til adgangskode.

Trin 3

Sociale netværk (Facebook, Vkontakte, Odnoklassniki.ru) og blogs (Livejournal, Twitter) arbejder på det samme princip. Det vigtigste er at huske den e-mail-adresse, du har angivet, når du tilmelder dig på dette netværk eller blog.

Trin 4

Livejournal har muligheden for at gendanne dit brugernavn, hvis du har glemt det. For at gøre dette skal du indtaste den e-mail-adresse, der er angivet under tilmeldingen. På Odnoklassniki.ru-netværket kan du også gendanne din adgangskode ved hjælp af SMS, hvis du har angivet dit mobiltelefonnummer under registreringen. Husk, at næsten ethvert netværk eller blog, når du gendanner en adgangskode, kræver indtastning af tal eller ord fra et billede for at bevise, at du er et menneske.

Trin 5

Opgaven med gendannelse af e-mail-adgangskode er noget vanskeligere. Når der oprettes et nyt login, kræver ethvert domæne som regel, at brugeren vælger et sikkerhedsspørgsmål og angiver svaret på det. Hvis du har brug for at gendanne din adgangskode, vil systemet stille dig det spørgsmål, du har valgt, og du bliver nødt til at besvare det korrekt.

Trin 6

Derudover tilbyder nogle maildomæner, for eksempel Yandex.ru muligheder som at angive dit telefonnummer eller en alternativ e-mail-adresse, så du kan gendanne din adgangskode ved hjælp af SMS eller et brev til en anden postkasse. For at gendanne din adgangskode på Yandex skal du følge linket "Husk adgangskode" under vinduet for at indtaste dit brugernavn og din adgangskode. På den side, der åbnes, skal du indtaste dit brugernavn og kontrollere numre.

Trin 7

På den næste side skal du vælge den indstilling, der passer dig, under fanerne "Sikkerhedsspørgsmål", "E-mail", "Mobiltelefon". I det første tilfælde skal du indtaste svaret på det stillede spørgsmål i boksen, og siden omdirigerer dig til en side, hvor du kan indtaste en ny adgangskode. I det andet skal du angive adressen på en alternativ e-mail - til denne adresse modtager du en e-mail med et link ved at klikke på, hvor du kan indtaste en ny adgangskode. I det tredje skal du indtaste telefonnummeret i formatet +79031112233. Du modtager en SMS med en kode, der skal indtastes i det vindue, der åbnes, og klik på "Næste". Derefter finder du dig selv på en side, hvor du skal indtaste en ny adgangskode.

Anbefalede: