Sådan Tilføjes En Film Til Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Film Til Webstedet
Sådan Tilføjes En Film Til Webstedet

Video: Sådan Tilføjes En Film Til Webstedet

Video: Sådan Tilføjes En Film Til Webstedet
Video: Sicilien, filmen 27: øen Lipari 2024, Kan
Anonim

Tjenester kaldet videohosting giver seere mulighed for at se videoindhold direkte i deres browser uden at downloade det til deres computers harddisk (bortset fra at oprette en midlertidig kopi i cachen). Videohosting-afspilleren kan integreres som et objekt på en webside, og derefter kan videoen ses direkte på den.

Sådan tilføjes en film til webstedet
Sådan tilføjes en film til webstedet

Instruktioner

Trin 1

Installer den nyeste version af Flash Player-pluginnet på din computer, hvis du ikke allerede har gjort det.

Trin 2

Hvis du vil placere på siden videomateriale, der allerede er tilgængeligt på en bestemt videohosting, skal du gå til siden med dette materiale, sørge for at det ikke krænker nogens copyright og relaterede rettigheder samt rettighederne til billedet af en borger, og find derefter linket på denne side eller en knap kaldet "Del" eller lignende. Et antal andre knapper vises. Se blandt dem med navnet "Generer HTML-kode" eller noget lignende. Hvis brugeren ikke har forbudt at integrere filmen, vises et felt med et kodestykke snart på siden. Dette fragment vil allerede være valgt, og det vil være nok til at kopiere det til udklipsholderen ved at trykke på Ctrl-C (latinsk bogstav C). Hvis scripts ikke fungerer korrekt i din browser, skal du først vælge kodefragmentet ved at trykke på Ctrl-A (bogstavet A er også latin) og først derefter kopiere det som angivet ovenfor.

Trin 3

Gå til editoren, hvor den HTML-side, du redigerer, er åben. Placer markøren på det ønskede sted i koden, og indsæt derefter fragmentet fra udklipsholderen i det ved at trykke på Ctrl-V. Gem siden, og indlæs den derefter i din browser, og kontroller, om du kan integrere videoen.

Trin 4

Hvis du beslutter at placere en video af din egen produktion på siden, skal du først sørge for, at den ikke krænker nogens copyright og relaterede rettigheder samt rettighederne til billedet af en borger. Tilmeld dig derefter på en eller anden videohosting (for eksempel YouTube, RuTube), hvis dette ikke er gjort før. Find ud af i hjælpeafsnittet, hvilke videoformater der understøttes af denne videohostingtjeneste. Konverter videoen til et af disse formater, hvis det er nødvendigt. Log ind på hosting ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode. Hvis du endnu ikke har oprettet en kanal, skal du oprette en kanal. Gå til sektionen, der giver dig mulighed for at tilføje videoer (det kan have forskellige navne, for eksempel på YouTube - "Tilføj video"). Klik på Gennemse-knappen eller lignende, og vælg derefter den fil, du vil tilføje.

Trin 5

Hvis du vælger bambuser som et videohosting-system, skal du installere klientapplikationen for denne service på din smartphone. I indstillingerne for denne applikation skal du indstille værdien Gem på server til Ja og feltet Synlighed til Offentlig. indtast dit brugernavn og din adgangskode i programmet, optag videoen med dit telefonkamera, og luk derefter applikationen. Seerne vil være i stand til at se videoen både direkte i løbet af optagelsen og efter at den er afsluttet.

Trin 6

Få videoindlejringslinket fra et videohosting-sted som beskrevet ovenfor, og placer det på det ønskede sted på din side. Bemærk, at kun de brugere på hvis computere Flash Player-pluginet er installeret, hvis version understøttes af videohostingen, kan se det.

Anbefalede: