Sådan Tilføjes Flash Til Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Flash Til Webstedet
Sådan Tilføjes Flash Til Webstedet

Video: Sådan Tilføjes Flash Til Webstedet

Video: Sådan Tilføjes Flash Til Webstedet
Video: Micromotor legend USSR MK - 17 2024, Kan
Anonim

Flash-teknologi giver dig mulighed for at gøre indholdet på siden aktiv - ved hjælp af denne teknologi kan du indsætte et spil eller en farverig video på webstedet samt oprette praktiske navigationselementer på webstedet. Flash-applikationer indsættes på webstedet ved hjælp af HTML-kode.

Sådan tilføjes flash til webstedet
Sådan tilføjes flash til webstedet

Er det nødvendigt

  • - teksteditor;
  • - FTP-klient.

Instruktioner

Trin 1

Find først en passende fil, der har.swf-opløsningen. Det kan være ethvert spil, video eller endda et helt script til webstedet. Besøg Flash-sider og download de relevante apps, du vil integrere på din side.

Trin 2

Upload den downloadede fil til din hosting ved hjælp af en FTP-klient eller ved hjælp af webstedets kontrolpanel.

Trin 3

Åbn den side, hvor du vil integrere scriptet ved hjælp af en hvilken som helst teksteditor. Indsæt følgende HTML-kode, uanset hvor du ønsker, at det aktive element skal vises på siden:

Breddeparameteren styrer bredden på det vindue, hvor flashen vises, og højden er ansvarlig for dens højde. Dataene i deskriptoren og src i taggen gemmer stien til den downloadede.swf-fil. I dette eksempel er applikationen placeret i mappemappen på webstedet og har navnet file.swf.

Trin 4

Upload den ændrede version af siden til hosting og kontroller funktionaliteten af det installerede element. Indsættelsen af flash-objektet på webstedet er nu afsluttet.

Anbefalede: