Sådan Tilføjes Et Ikon Til Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Ikon Til Webstedet
Sådan Tilføjes Et Ikon Til Webstedet

Video: Sådan Tilføjes Et Ikon Til Webstedet

Video: Sådan Tilføjes Et Ikon Til Webstedet
Video: How To Add Icons on HTML Website | Add Font Awesome Icons on website 2024, Kan
Anonim

Når du åbner nogle websteder ved siden af deres domænenavne i adresselinjen, kan du se et lille billede - et ikon. Det samme billede vises på fanen med den åbne side på webstedet i øverste venstre hjørne. Et ikon er en slags logo til dit websted, et karakteristisk tegn, så viden om, hvordan man installerer sådanne skilte, er ikke overflødig for en webmaster.

Sådan tilføjes et ikon til webstedet
Sådan tilføjes et ikon til webstedet

Instruktioner

Trin 1

Husk først, at ikonfilen skal have filtypen.ico og navnet favicon, det vil sige favicon.ico. I dette tilfælde skal billedstørrelsen være 16x16 pixels. Du kan prøve at tegne et ikon i Photoshop. Selvfølgelig vil det lykkes dig at tegne. Men for at gemme tegningen i.ico-format har du brug for et specielt plugin. Placer den i mappen Plug-Ins / File Formats placeret på c: / Program Files / Adobe / Photoshop CS.

Trin 2

Når du derefter har tegnet ikonet og gemt det i det ønskede format, skal du placere det i roden af webstedet. Det er selvfølgelig slet ikke nødvendigt at placere billedet der. Men så skal du angive stien til det:

Trin 3

Det er også tilladt at bruge et billede med en anden udvidelse, såsom

Tekstindtastningsbilledet /.png

Trin 4

Hvis dit websted oprettes på en motor (for eksempel på Wordpress), er alt meget lettere: igen, kopier først filen med ikonet til blogroden (public_html-mappe). Åbn derefter din header.php-fil og mellem tags og tilføj følgende kode:

  • Trin 5

    Der er også specielle tjenester til oprettelse af ikoner. En af disse er en ressource kaldet favicon.cc, hvis link findes i afsnittet Yderligere ressourcer. Alt du skal gøre er at vælge den ønskede farve og tegne det ønskede billede. Gem bare din oprettelse, og dit ikon er klar. Men du kan også konvertere det færdige billede til.ico-formatet. Tjenesten favicon.ru hjælper med dette, hvor et link også er præsenteret i afsnittet "Yderligere kilder". Vælg det ønskede billede, klik på knappen "Opret favicon.ico", og download derefter det resulterende billede.

  • Anbefalede: