Sådan Annulleres Startsiden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Annulleres Startsiden
Sådan Annulleres Startsiden

Video: Sådan Annulleres Startsiden

Video: Sådan Annulleres Startsiden
Video: Sådan slettes en enhed, eller dens parring annulleres 2024, Kan
Anonim

Når du starter browseren i hovedvinduet, indlæses hovedsiden eller de sider, der er gemt fra den sidste session. Hovedsiden er pr. Definition hjemme. Det er ikke altid efterspurgt, kun i nogle tilfælde er brugen af det efterspurgt.

Sådan annulleres startsiden
Sådan annulleres startsiden

Nødvendig

  • Internetbrowsere:
  • - Internet Explorer;
  • - Firefox;
  • - Opera;
  • - Google Chrome.

Instruktioner

Trin 1

Annullerer visningen af startsiden i Internet Explorer. For at gøre dette skal du gå til "Internet Properties". Dette kan gøres på to måder. Metode 1: Klik på Start-menuen, vælg Kontrolpanel, og dobbeltklik på ikonet Internetindstillinger. Anden måde: start browseren, i hovedvinduet skal du klikke på "Egenskaber" og vælge "Internetindstillinger".

Trin 2

Gå til fanen "Generelt" i det vindue, der åbnes. I blokken "Startside" skal du klikke på knappen "Med blank" og derefter på knapperne "Anvend" og "OK". Genstart din browser for at kontrollere visningen af startsiden.

Trin 3

Annullering af visningen af startsiden i Mozilla Firefox-browseren. Efter start af programmet i hovedvinduet skal du klikke på topmenuen "Værktøjer" og vælge linjen "Indstillinger". Du vil se et vindue med fanen "Grundlæggende" åben. I "Start" -blokken skal du være opmærksom på linjen "Startside". Slet indholdet af dette felt, og klik derefter på OK for at lukke vinduet.

Trin 4

Annullering af visningen af startsiden i Opera-browseren. Efter start af programmet skal du i hovedvinduet klikke på knappen med browserlogoet, derefter klikke på menuen "Indstillinger" og vælge linjen "Generelle indstillinger". Du vil se et vindue med fanen "Grundlæggende" åben. Slet indholdet i feltet Startside, og klik derefter på OK for at lukke vinduet.

Trin 5

Annullerer visningen af startsiden i Google Chrome-browseren. Efter start af programmet skal du klikke på knappen i hovedvinduet med billedet af en skruenøgle. Vælg "Indstillinger" i menuen, der åbnes. På den indlæste side skal du gå til fanen "Generelt" og i "Startside" -blokken markere afkrydsningsfeltet ud for linjen "Åbn hurtigadgangsside". Luk indstillingsvinduet ved at venstreklikke på korset i fanelinjen.

Anbefalede: