Sådan Indsættes Et Flash-banner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Et Flash-banner
Sådan Indsættes Et Flash-banner

Video: Sådan Indsættes Et Flash-banner

Video: Sådan Indsættes Et Flash-banner
Video: Как сделать HTML5 баннер на Flash 2024, Kan
Anonim

Når en SWF-fil placeres på en webside, giver den meget mere interaktivitet end et almindeligt billede. Hvis et klik på et billede kun kan forårsage et klik på linket, kan Flash-appleten ændre sin adfærd, når pilen bevæger sig over det osv.

Sådan indsættes et flash-banner
Sådan indsættes et flash-banner

Instruktioner

Trin 1

Forsøg ikke at bruge et tag til at indsætte en SWF-fil i HTML-kode. Det er kun beregnet til billeder i klassiske rasterformater: JPG,.png

Trin 2

Placer den ønskede SWF-fil på serveren i samme mappe som HTML-filen eller i en anden mappe, der er placeret i dit brugerrum. Metoden til kopiering af en fil til serverens harddisk afhænger af vilkårene for hostingtjenesten. Typisk bruges FTP eller upload via en formular på en webside.

Trin 3

Placer følgende uddrag, hvor du vil, på siden:

hvor myflashfile.swf er navnet på den fil, du vil placere. Hvis den findes i en anden mappe på serveren, skal du bruge den fulde sti til den i stedet for filnavnet.

Trin 4

Hvis en besøgende ikke har eller har deaktiveret Flash Player, når han klikker på det rektangel, der vises i stedet for applet, modtager han automatisk et tilbud om at downloade afspilleren, og hvis han accepterer, vil han blive omdirigeret til side, hvorfra den kan downloades. En besøgende, der bruger Opera Turbo-tjenesten, vil se en knap på stedet for appleten ved at klikke på, hvor han vil kunne se den. Hvis du ønsker det, kan du sørge for, at for brugere, der ikke er i stand til at se SWF-filer, vises et animeret GIF-billede med det samme indhold og den samme opløsning automatisk i stedet for en sådan fil. For at gøre dette skal du bruge en hosting, der kører et content management system (CMS - content managament system). Det skal automatisk registrere, om en webstedsbesøgende har Flash Player og generere en side til ham, hvor det tilsvarende objekt er placeret: hvis SWF, så ved hjælp af den ovenfor beskrevne konstruktion, og hvis GIF, så ved hjælp af et almindeligt tag

Selvfølgelig skal du først oprette en tilsvarende animeret GIF-fil og placere den på serveren.

Anbefalede: