Sådan Indsættes Flash På En Side

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Flash På En Side
Sådan Indsættes Flash På En Side

Video: Sådan Indsættes Flash På En Side

Video: Sådan Indsættes Flash På En Side
Video: Как запустить Kisekae без adobe flash player/how to startup kisekae without flash player. 2024, Kan
Anonim

Nogle gange vil du genoplive webstedet med et flash-element, tilføje interaktivitet eller bevægelse. Der er anvendt kræfter, det vigtigste er gjort, en vidunderlig flash-video er klar, alt der er tilbage er at indsætte den på stedet.

Sådan indsættes flash på en side
Sådan indsættes flash på en side

Instruktioner

Trin 1

Føj dit flash-objekt med swf-udvidelsen til dit websted eller til et websted, der understøtter download og brug af filer i dette format.

Trin 2

Indsæt koden i html-siden

Trin 3

Undersøg varen. I det er classid adressen på det program, der starter dette objekt, codebase er stien til mappen for det objekt, der er angivet i classid, elementets justering er justeret, og henholdsvis bredde og højde er bredden og højden på flashfilmen.

Trin 4

Overvej varen. Det er nødvendigt at overføre objektparametre. navn er navnet på den passerede parameter, og værdien er dens værdi. Ovenstående kode overfører filmparameteren med adressen på flashfilmen og kvalitet med skærmkvaliteten.

Trin 5

Find varen. Det bruges faktisk til det samme som et element. Det tilføjes, fordi nogle browsere ikke viser de ønskede oplysninger ved hjælp af elementet. Derfor kopieres al information: src - link til flashvideo, kvalitet - skærmkvalitet, pluginside - programadresse til visning, type - filtype, bredde - videobredde, højde - videohøjde, justering - justering.

Trin 6

Definer og tilføj andre parametre, du har brug for, for eksempel baggrundsfarven til videoen og lignende.

Anbefalede: