Sådan Indsættes Flash I Sidehovedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Flash I Sidehovedet
Sådan Indsættes Flash I Sidehovedet

Video: Sådan Indsættes Flash I Sidehovedet

Video: Sådan Indsættes Flash I Sidehovedet
Video: How to add a dynamic flash bar on the header of your Shopify store 2024, Kan
Anonim

For nylig kan du på forskellige steder se et ret smukt og usædvanligt design af den øverste del - med andre ord hætterne. Dette opnås ved hjælp af den populære Flash-teknologi. Denne teknologi er ikke så let for den gennemsnitlige pc-bruger at forstå, men at studere den til designformål vil spille i dine hænder, da design af høj kvalitet altid tiltrækker nye kunder.

Sådan indsættes flash i sidehovedet
Sådan indsættes flash i sidehovedet

Instruktioner

Trin 1

Opret den nødvendige animation på 150x900 px i størrelse svarende til webstedsbredden (størrelsen kan være hvilken som helst anden) og swf-udvidelsen (lad os kalde det for eksempel header_art.swf) ved hjælp af programmet Sothink SWF Easy. Du kan downloade det her https://www.softforfree.com/programs/sothink_swf_easy-26785.html. Placer billedet på billeder / historier / på dit webstedshosting. Alternativt kan du oprette et statisk billede (billedudvidelse jpg, png, gif) og placere i en mappe. Lad billedet se sådan ud: images / stories / header.jpg.

Trin 2

Indsæt din index.php-fil i blokken

Trin 3

Nu, på alle sider på dit websted, vises et flashbillede header_art.swf i overskriften. Hvis animationen er deaktiveret, vil et alternativt billede (header.jpg) være synligt i brugerens browser. Derefter skal du starte Joomla flash-modulet og åbne redigeringstilstand. Placer modulet med et billede i en af de positioner, der er angivet til visning af moduler i din webstedsskabelon.

Trin 4

I linjen File Path (se modulparametre) skal du angive mappen med billedet (billeder / historier) og derefter - navnet på billedet (i filnavn) med swf-udvidelsen (header_art.swf). Glem ikke at angive dens dimensioner. I yderligere parametre, skriv adressen på det oprettede billede: "img src =" / images / stories / header.jpg

Trin 5

Du kan også bruge headerfunktionen i din kode til at vise forskellige headerbilleder på forskellige sider. Dette kan gøres ved hjælp af et modul kaldet "Custom HTML", som er indbygget i Joomla-systemet. I denne gadget flytter du det ønskede grafiske billede og sender det til headerfunktionen.

Anbefalede: