Sådan ændres Servernavnet

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Servernavnet
Sådan ændres Servernavnet

Video: Sådan ændres Servernavnet

Video: Sådan ændres Servernavnet
Video: How to Change Server Name on Discord Mobile! (Easy) 2024, April
Anonim

Når du installerer en færdig server, der bærer navnet på forfatteren, skal du muligvis ændre dens navn. Det er pænere at se på det servernavn, du selv vælger. Det tager dig ikke meget tid, og der kræves ingen specifikke færdigheder.

Sådan ændres servernavnet
Sådan ændres servernavnet

Instruktioner

Trin 1

Åbn File Explorer. For at gøre dette skal du ringe til operativsystemets hovedmenu ved at trykke på knappen "Start", vælge menupunktet "Programmer", derefter "Standard" og derefter klikke på "Windows Stifinder" -punktet.

Trin 2

Når du har kørt applikationen, skal du finde en fil kaldet server.cfg. Det er placeret i følgende bibliotek: C: / CS / strike server. Klik på filen med højre museknap, og vælg "Notesblok".

Trin 3

Find linjen, der indeholder ordet værtsnavn. Alt efter denne parameter, i anførselstegn, skift til det ønskede servernavn. Det vil se sådan ud: Det var værtsnavn "Zombies Disaster Horror", erstattet med værtsnavn "new_server_name".

Trin 4

Log ind på spillet og gå til konsollen for at ændre servernavnet på en anden måde - et alternativ. Indtast "værtsnavn nyt_servernavn" i det (skrevet uden anførselstegn), og brug derefter genstartkommandoen til at anvende ændringerne.

Trin 5

Skriv dproto.cfg i søgefeltet, og tryk derefter på Enter. Åbn denne fil med Notesblok, og tilføj følgende til den:

# Spilnavn (streng)

# Indstiller spillets navn, der vises for klienter

#Hvis spilnavnet er tomt, vil det oprindelige spilnavn blive brugt

Spilnavn = old_game_name.

Trin 6

Find derefter server.cfg-filen og åbn den også gennem Notesblok. Skift værdien af linjen amx_gamename "old_game_name" til amx_gamename "Counter Strike", og gentag den samme i en anden fil - amxx.cfg.

Trin 7

Åbn filen liblist.gam ved hjælp af den samme teksteditor.

Trin 8

Betydningen af linjespillet "old_game_name" samt url_info "www.old_game_name" på spil "new_game_name" og dermed url_info "new_game_name". Genstart derefter CS-serveren, så alle ændringer træder i kraft.

Anbefalede: