Sådan ændres Et Navn I En Kontakt Til Et Navn Med Engelske Bogstaver

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Et Navn I En Kontakt Til Et Navn Med Engelske Bogstaver
Sådan ændres Et Navn I En Kontakt Til Et Navn Med Engelske Bogstaver

Video: Sådan ændres Et Navn I En Kontakt Til Et Navn Med Engelske Bogstaver

Video: Sådan ændres Et Navn I En Kontakt Til Et Navn Med Engelske Bogstaver
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

Vkontakte er et socialt netværk oprettet primært til kommunikation og udveksling af information med slægtninge og venner samt til at finde nye bekendte. Hvis du vil have dine samtalepartnere til at se dit navn skrevet med engelske bogstaver, kan du skrive dit fulde navn på latin.

Sådan ændres et navn i en kontakt til et navn med engelske bogstaver
Sådan ændres et navn i en kontakt til et navn med engelske bogstaver

Er det nødvendigt

  • - Internetadgang,
  • - registrering "VKontakte".

Instruktioner

Trin 1

Gå til din VKontakte-side. For at gøre dette skal du åbne webstedet vk.com i din browser. Øverst til venstre i vinduet, der åbnes, skal du indtaste din e-mail eller dit telefonnummer, som du brugte til at registrere i dette sociale netværk”; skriv din adgangskode, og klik på knappen "Login".

Trin 2

Analyser, hvis du har brug for at ændre stavningen af dit navn fra russisk til engelsk. Oftest er det russiske navn angivet i det oprindelige alfabet. Men hvis du chatter med udenlandske venner, kan du skrive dit navn på engelsk. Det er også bedre at angive et fremmed navn på latin, især hvis det indeholder bogstaver, der ikke har nogen analoger på russisk.

Trin 3

Øverst til venstre på siden ved siden af "Min side" er der kommandoen "rediger". Klik på den for at redigere dit for- og efternavn. Et vindue med dine personlige data åbnes foran dig.

Trin 4

Slet posterne i felterne Fornavn og Efternavn. For at gøre dette skal du aktivere de tilsvarende felter en efter en med venstre museknap og derefter bruge tasterne "Slet" eller "Backspace".

Trin 5

Skift indgangssproget fra russisk til engelsk. Dette gøres normalt med tastaturgenvejen Ctrl + Shift eller Alt + Shift. Du kan også vælge det ønskede alfabet fra proceslinjen. Klik på "RU" -knappen med venstre museknap, derefter vises en liste over sprog, der er tildelt sprogpanelet. Klik på indstillingen "EN English". Derefter vil den tekst, du skriver, blive skrevet med latinske bogstaver.

Trin 6

Aktiver feltet Navn med et museklik. Indtast dine data der med engelske bogstaver. Udfyld feltet "Efternavn" på samme måde. Selvom dit navn indeholder bogstaver, der ser ens ud på russisk og engelsk, skal du kun bruge det latinske layout til udskrivning. Ellers er det ikke muligt at finde dig gennem funktionen "Søg". Nogle bogstaver i det russiske alfabet har ingen analoger på det engelske sprog. For at undgå forveksling med læsning af dit navn er det bedre at skrive dit fulde navn, som det er angivet i dit pas. Eller du kan bruge de translittereringsregler, der tilbydes i bekendtgørelsen fra Ministeriet for Indre Anliggender nr. 310 dateret 26.05.1997.

Trin 7

Klik på knappen "Gem" nederst på siden. Nu er dit navn skrevet "VKontakte" med engelske bogstaver. Det vises på din startside, i din korrespondance såvel som i dine venners nyhedsfeed, hvis du efterlader noter på væggen eller ændrer din status. På trods af at dit navn nu er skrevet med engelske bogstaver, kan du finde det via funktionen "Søg", selvom anmodningen blev oprettet ved hjælp af det russiske alfabet.

Anbefalede: